A Hónap Ördöge októberben: somawesome

A ManUtdFanatics.hu regisztrált látogatói szavaztak és A Hónap Ördöge díj nyertese októberben: somawesome!


Az októberben is útjára indított rovatunk szavazásán ismét rengetegen vettétek a fáradtságot, hogy leadjátok voksaitokat közösségünk egyik Vörös Ördögére.

A következõ regisztrált olvasóinkra tudtatok szavazni:
 
  • dxpeti
  • kiki888
  • somawesome

Rendkívül szoros volt a verseny, hiszen végig szinte fej-fej mellett haladtak a jelöltek, de végül lezárult a szavazás és kiderült, hogy A Hónap Ördöge nyertese októberbenben: somawesome
 
A Hónap Ördöge szavazás eredménye a számok tükrében:

 

dxpeti: 38 szavazat (22%)
kiki888: 38 szavazat (22%)
somawesome: 100 szavazat (56%)

összesen: 176 szavazat (100%)

 

Gratulálunk a gyõztesnek!

A továbbiakban egy interjú keretein belül ismerhetitek meg az e havi nyertesünket!

 

1., Kérlek, röviden mutatkozz be az olvasóknak!
Juhász Soma vagyok, 16 éves veszprémi. Szeretek olvasni, filmet nézni, zenét hallgatni, a magfúzióról beszélni és értelmetlenül befejezni mondatokat. Ritkán vagyok komoly. Általában pozitívan állok a dolgokhoz, de ha valami nem tetszik, akkor azon muszáj változtatnom. Ezen kívül maximalista vagyok magammal szemben. 


2., Hogyan lettél a Vörös Ördögök szurkolója?
Körülbelül 8 éve délutánonként ment valamelyik sportcsatornán a MU TV. Amikor hazaértem, mindig bekapcsoltam és néztem a fantasztikusabbnál fantasztikusabb meccseket. A foci szabályait nem ismertem, se a játékosokat, de hamar megtanultam õket. Olyan klasszikus mérkõzéseket láttam, mint a ’99-es BL döntõ, vagy a Liverpool elleni rangadók és azonnal beleszerettem mind a csapatba, mind a játékosokba.


3., Melyik a mindenkori kedvenc United meccsed?
A 2010-es Milan elleni 3-2. Azon a meccsen minden volt. Az elsõ félidõben akár többgólos vezetéshez is juthatott volna az olasz együttes, a szerencsének és Van der Sar-nak (aki már a Unitedbe való igazolása elõtt a kedvencem volt) köszönhetõen nem így történt, a szünet után pedig mi kihasználtuk a helyzeteket és 3-1-re is vezettünk. A végén még izgulhattunk, mert az egyik milánói gyönyörû gólt lõtt. A visszavágót sajnos nem láttam, mert elutaztunk és az idõeltolódás miatt nem láttam a meccset.


4., Szerinted mely felállás (pl.: 4-4-2, 4-2-3-1) legkedvezõbb a United számára, és miért? 
Ettõl féltem… A felállásokhoz nem nagyon értek, de megpróbálom levezetni, hogy hogy gondolkodom.
Szerintem a felállást a játékosokhoz kell igazítani (ha van egy kész keret) és az ellenfélhez is. Az elsõ pont alapján (van mindenféle játékosunk) szerintem a Sir komolyan gondolja, hogy meglepetés lesz a formáció, hogy ne ismerhessen ki minket az ellenfél. A többi attól függ, hogy a meccsen támadni, védekezni, vagy x közeli eredményt kell elérni. A tömörülõs csapatok ellen szélesebben kell játszani, az erõs fizikumú csapatok ellen nem a törpékkel felállni, a rangadókon pedig általában változtatni (és nyerni) kell. A változtatásra talán a 4-2-3-1 a legjobb, mert abból lehet 4-4-2; 4-3-3 és 4-5-1 is. Szóval arra szavazok. Sajnos több jó játékosnak kell padoznia.

5., Mit vársz Jonny Evans idei szezonjától?
Apoteózist. Szerintem az egyik legalulértékeltebb játékos a világon, a védõk között szinte biztosan. Pedig az esze (általában) megvan a játékhoz, kellõen kemény és vezéregyéniség, pedig még fiatal. Ha õt látom a védelemben, akkor nyugodt vagyok. Ha nem állíttatja ki magát, akkor nagy baj nem lehet. A szponzori videókon látszik, hogy nagyon pontosan tud lõni és passzolni. Ezen kívül elkezdte szerezni a gólokat. Most, hogy van Persie végzi a szögleteket, akár meg is triplázhatja az eddig szerzett találatait.


6., Véleményed szerint ki lesz hosszútávon a United elsõszámú kapusa (de Gea vagy Lindegaard)?
Hosszútávon de Gea. Rémisztõen fiatal. Linde sem öreg, de de Gea akár 20 évre is megoldást jelenthet. Ha a vonalon állhat, akkor remekül véd, a kijövetelt pedig megtanulhatja. Viszont ha én lennék a menedzser, nem tudnám kivenni a dánt a kapuból. Neki nincsenek gyengéi és erõsségei. Vele nem kockáztatunk, tudjuk, hogy mit tud. Szerintem most állnak körülbelül egy szinten, de a spanyolban érzem azt, hogy a (leg)jobb lehet, persze ebben van rizikó.


7., Melyik csapatot/csapatokat tartod a legnagyobb vetélytársnak a bajnokságban?
Chelsea. Pénz, szerencse van, jó játékosok is, tavaly nyertek egy kisebb kupát és talán vérszemet kaptak. Majd az elsõ hullámvölgyük után eldõl, hogy mennyire kell õket komolyan venni.
Arsenal. Szerintem erõsödtek. Ha a kicsik ellen végre nem hullajtanak pontokat, akkor lesz keresnivalójuk. Ez igaz a Tottenhamre, csak nekik nem annyira kínos a vereség. Messze a 2 legszimpatikusabb csapat a Uniteden kívül.
A sziti szerintem nem lesz ellenfél. Nem akarom lenézni õket, de mi jobbak vagyunk. Nincs náluk összhang, az edzõjük pedig egy barom.


8., Vettél-e már részt a ManUtdFanatics.hu által szervezett Közös Meccsnézésén?
Sajnos nem. Az eddigi meccsnézések elég messze voltak Veszprémtõl.


9., Állítsd össze a mindenkori kedvenc United kezdõdet!
Van der Sar,- G. Neville, Ferdinand, Vidic, Evra - Beckham, Keane, Scholes, Giggs - Rooney, Nistelrooy.


10., Milyen érzéssel tölt el, hogy látogatók téged választottak meg A Hónap Ördögévé?
Természetesen örülök, és megtisztelõnek tartom, ráadásul szorosabb végeredményre számítottam, persze én a 99%-kal is elégedetlen lennék. :D Köszönöm azoknak, akik rám szavaztak, akik nem, azoknak… is. :D A másik két versenyzõnek pedig köszönöm a játékot.

11., Mi a véleményed a ManUtdFanatics.hu-ról?
Minden elismerésem a szerkesztõknek. Rengeteg friss hír jelenik meg magyarul, a meccseket lehet nézni és megbeszélni, az oldal mûködése és megjelenése is kitûnõ. Ezen kívül egy igazi közösség alakult ki az oldalon belül. Rengetek embert kedveltem meg ismeretlenül, akikkel talán egy manchesteri túra során személyesen is találkozhatok. 

 


Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!