Joyce magyarázata a kölcsönadásokra

Warren Joyce, a Manchester United tartalék csapatának edzõje már nagyon várja, hogy láthassa néhány U21-es játékosát a legmagasabb szinten teljesíteni kölcsönadásukat követõen.


Michael Keane és Jesse Lingard a Leicester Cityhez igazolt kölcsönbe, míg Robbie Brady és Sean McGinty is rövid idõre búcsút int az Old Traffordnak a Hull City és a Carlisle United kedvéért.

 

"Ez egy jó lehetõség számukra" - kezdte Joyce a MUTV-nek.

 

"Természetesen erre az évre is megvoltak azok a játékosaink, akikkel kapcsolatban terveztük, hogy kölcsönadjuk õket, hogy egy kis tapasztalatot szerezhessenek felnõtt szinten is."

 

"Így ténylegesen hozzászokhatnak egy magasabb kvalitású szinthez, és azzal is tisztába kerülhetnek, hogy hol állnak a fejlõdési görbén."

 

Brady azt követõen tér vissza a Hullhoz, hogy az elõzõ szezonban már bizonyított a KC Stadiumban, míg Keane és Lingard elõször kerülhetnek ki Carrington falai közül pályafutásuk során.

 

 

"Robbie kölcsönidõszakának elsõ felében remekelt úgy karácsonyig, aztán már nem tudott ugyanolyan jól teljesítménnyel elõrukkolni" - tette hozzá.

 

"Egyértelmûen közönség kedvencé vált ott, így tudja, mire számíthat. Néhány egykori játékosunk ott játszik a Hullnál, emellett pedig elég jól szerepelnek mostanság. Nagyszerû, hogy egy olyan csapatban szerepelhet, ahol nagy a nyomás amiatt, hogy a tabella elsõ felében állnak, és közel a feljutás."

 

"Ugyanez a helyzet a Leicesterrel. Korábban is voltak már náluk játékosaink kölcsönben. Szeretnék náluk a tõlünk érkezõket, és tudják, hogy mire számíthatnak a játékosainktól. Nagyszerû lehetõségnek ígérkezik Jesse és Michael számára, hogy õk is ilyen nagy nyomás alatt bizonyíthatnak.

 

Kedden Keane 57 percig volt kezdõként a pályán, amikor a Rókák 0-0-s döntetlent értek el a Boltonnal szemben, Lingard pedig az utolsó öt percre állt be csereként. Brady szintén a kispadról szállt be a Hull 2-1-es gyõzelmével végzõdõ Wolves elleni bajnokiján, míg Sean McGinty nem állhatott be a cserepadról a Preston elleni 1-1-es döntetlen alkalmával a Carlisleba.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!