A duó minden fronton sokat segíthet

Chris Smalling és Phil Jones sérülésbõl való visszatérése bõvebb variációs lehetõséget adhat a Manchester United számára minden fronton, állítja Sir Alex Ferguson.


Miután a jelenleg a Premier League élén álló Vörös Ördögök célja, hogy minél elõbb kivívják a Bajnokok Ligája csoportkörébõl való továbbjutást ebben a szezonban, ezért a skót menedzser örömmel nyugtázza a két fiatal bekk visszatérését, akiket sérülésük miatt az idény eddigi összes megmérettetésérõl hiányolnia kellett.

 

"Phil Jones jövõ hétfõn kezdi el a labdás edzéseket" - kezdte Sir Alex tegnapi sajtókonferenciáján.

 

"Nagyon jól halad a visszatérés útján."

 

"Chris Smalling már el is utazhatott a kerettel. Ez nagyon jó hír számunkra, mert tudjuk, hogy nagyon a határon mozogtunk a szezon kezdete óta, miután az összes egészséges védõnknek folyamatosan játszania kellett, és néhol még Michael Carricket is a hátsó tengelyben kellett bevetnem."

 

"A két említett fiatal játékos személyében kimagasló képességû duót említhetünk, és ezzel egy fantasztikus keret állhat össze végre számunkra; a teljes játékosállományra szükségünk van, hogy megfelelõen vehessük a kihívások jelentette akadályokat. Eddig ebbõl a szempontból nem panaszkodhatunk, de szerintem egységünket tekintve sokkal erõsebbek leszünk azzal, hogy Smalling és Jones is újra köztünk lehet."

 

 

Míg a Manchester United támadóalakzata, és védelme különbözõ okoknál fogva, de nagyon nagy figyelmet érdemelt ki magának a szezon eddigi részében, Ferguson nagyon elégedetten nyilatkozott középpályája elõre lépését illetõen.

 

"Szerintem egy remek játékoskeret alakult ki nálunk" - tette hozzá.

 

"A terület, amivel leginkább elégedett vagyok, az a támadószekciónk, hihetetlen sok gól van bennük. Természetesen a védekezésen még csiszolnunk kell."

 

"De a leglelkesítõbb csapatrész, amely szépen apránként alakult ki, az nem más, mint a középpálya, ahol kimagasló képességû, fiatal játékosokat mondhatunk magunkénak, ami elégedettséggel tölt el, mert már mindenki arról beszél, hogy Scholes pályafutása végéhez közeledik."

 

"Természetesen ezt nem lehet letagadni, mert ebben a hónapban már 38 éves lesz. Giggs szintén ebben a hónapban a 39. életévét tölti be, de az olyan játékosok, mint Anderson, Fletcher, Cleverley, a fiatal Powell, és Kagawa mind bizonyították, hogy egy nagyon erõs, jó képességû középpályásorunk állt össze. Ez számomra nagyon biztató.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!