Egyre biztosabb Macheda távozása

Federico Macheda ügynöke szerint ügyfele távozni fog a Manchester Unitedtõl a téli átigazolási idõszak kezdetét követõen, de valószínûtlennek tartja, hogy visszatérne Olaszországba.


A támadosorban való játéklehetõségnél szinte minden korábbinál élesebb harc folyik manapság az Old Traffordon, amely értelmében Federico Macheda körön kívül találta magát ebben a szezonban, ugyanis a csatárok rangsorában olyan játékosok elõzik meg, és kerülnek csapatba hétrõl-hétre, mint Robin van Persie, Wayne Rooney, Javier Hernandez és Danny Welbeck.

 

Mindkét elõzõ szezon második felét kölcsönben töltötte, elõbb a Sampdorianál, majd a Queens Park Rangersnél, és ügynöke, Giovanni Bia elárulta, hogy januárban ezúttal is mozgolódás várható az olasz csatár ügyében.

 

 

"Jelen pillanatban Federico nem talál helyet magának a csapatban, így egyértelmûvé vált, hogy januárban el fog menni" - kezdte Macheda képviselõje a tuttomercatoweb.com-nak.

 

"De nem hiszem, hogy újra visszatérne Olaszországba, mert januárban a csapatok olyan játékosokat keresnek, akik azonnal bevethetõek, míg az olyan csapatok, akik körül nincsenek gondok, hosszabb távon terveznének vele."

 

Macheda egyébként 2007 óta játszik a Manchester Unitedben, ahova 16 éves korában igazolt.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!