Giggs büszke a Vörös Ördögökre

Ryan Giggs üdvözölte a Manchester United csoportból való szép továbbjutását az elõzõ szezon csalódottsága után, és felszólította a Vörös Ördögöket, hogy továbbra is ezt a jelenlegi gyõztes formát mutassák.


A szerda esti Braga elleni gyõzelem egy garantált továbbjutást ért a Unitednek csoportkörébõl. Így a kieséses szakaszba már két mérkõzéssel a Bajnokok Ligája H-csoportjának vége elõtt bejutottak, egy évvel azután, hogy Sir Alex fiai kipottyantak a sorozatból.
 
"Tavaly mindnyájan csalódottak voltunk" - kezdte Giggs a Sky Sports-nak. "Nem voltunk elég jók. Tisztában voltunk vele, hogy bizonyítanunk kell és megtettük."
 
"Reméljük, hogy folytatni tudjuk mindezt. Jó formának örvendünk mind a bajnokságban, mind pedig a Bajnokok Ligájában, így most rajtunk a sor."
 
A United gyõzelme a Braga felett messze nem volt olyan egyértelmû. A Vörös Ördögök a második félidõben hátrányba kerültek, mielõtt az Estadio AXA stadionban meghibásodott volna a világítás, amely miatt egy 10 perces technikai szünettel félbeszakadt a találkozó. Amikor folytatódott a mérkõzés a hazai csapat továbbra is fölényben játszott mindaddig, amíg Robin van Persie a padról beszállva 10 perccel a vége elõtt ki nem egyenlített.
 
 
Ezután Wayne Rooney magabiztosan értékesített tizenegyesével és Javier Hernandez hajrában beszenvedett találatával sikerült megszerezni a 3 pontot.
 
Viszont van Persie egyenlítõ találatával immár 11 gólnál jár a nyáron igazolt holland csatár, Giggs pedig már a kezét dörzsöli.
 
"Robinnak csak egy helyzet kell, és azt belövi" - mondta Giggs. "Abban a pillanatban csak gólt akart lõni. Remek formában van, nagy bizalomnak örvend, és azt hiszem mindenki tisztában volt vele, hogy be fog találni."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!