Az RVP-hatást élteti Giggs

Ryan Giggs rámutatott, hogy Robin van Persie érkezése úgy hatott a csapatra, mintha olajat öntöttek volna a tûzre, amely megmutatkozott a United tegnapi, drámai végjátékán is a Braga ellen.


A Vörös Ördögök lettek az elsõ csapat idén a Bajnokok Ligájában, akik már biztosan kvalifikálták magukat a tavaszi kieséses szakaszba, miután a H-csoport tegnapi mérkõzésén nagy küzdelemben gyõzni tudtak Portugáliában, amely már egyébként sorozatban negyedik sikerük volt az idei kupaszezonban.

 

"Az elsõ félidõben nem igazán volt jó a mérkõzés irama" - kezdte Giggs az MUTV-nek.

 

"Nagyon megnehezítette az ellenfél a játékunkat, folyamatosan visszazártak, és csak kontrákra játszottak. Az elsõ félidõben valószínûleg õk voltak a jobb csapat, több helyzetet dolgoztak ki."

 

"De nem csak addig tartott ez, amíg megszerezték a vezetést - valószínûleg Robin beállására tehetõ, hogy egy picit jobban kezdtünk játszani."

 

 

A holland támadónak mindössze egy fél lehetõségre volt csak szüksége ahoz, hogy egalizálja az eredményt egy fantasztikus átemeléses góllal, Giggs pedig elárulta, hogy újdonsült csapattársa duzzad az önbizalomtól mióta hozzájuk került, és ilyen jó formában tud futballozni.

 

"A kapus rosszul futott ki, de ehhez a gólhoz kellett az õ befejezése is" - tette hozzá a Walesi Varázsló.

 

"Szerintem mindenki tudta, hogy át tudja emelni a labdát, akkor csak egy kimenetele lehet a dolognak."

 

"Az önbizalma jelenleg az egekben van. Olvastam a múlt héten, hogy sokak szerint nagyon hasonlít Ruud van Nistelrooyra, abból a szempontból, hogy Ruud is inkább kihasználta a helyzeteit, mint sem, ha adódtak elõtte. Ebben a pillanatban ez a helyzet Robinnal is; duzzad az önbizalomtól, mi elõkészítjük neki a helyzeteket, õ pedig értékesíti azokat."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!