Felemás hírek sérülésfronton

Ryan Giggs és Darren Fletcher is bevethetõ lesz a szombati Wolverhampton Wanderers elleni bajnokira, azonban Nani kemény erõpróba elé néz, hogy fitt legyen a manchesteri városi rangadóra.


A Manchester United másodedzõje, Mike Phelan tartotta a szokásos mérkõzés elõtti sajtótájékoztatót pénteken a carringtoni edzõbázison, miután a menedzser, Sir Alex Ferguson vírusos megbetegedéssel küzd, amely nagyon hasonló ahhoz, ami több játékost is ledöntött a lábáról, és így nem utazhattak a csapattal a Bursaspor elleni Bajnokok Ligája mérkõzésre Törökországba.

 

Legjobban Darron Gibsont döntötte le a lábáról, ezért õ biztosan nem kap szerepet a Wolves ellen az Old Traffordon, míg Phelan elmondása szerint "egy-ketten" nem edzettek, az õ állapotukról a szombat délelõtti orvosi vizsgálatok döntenek.

 

A csapat veterán szélsõje, Ryan Giggs a szeptember 16-i West Bromwich Albion elleni bajnoki óta nem léphetett pályára, miután térdsérüléssel bajlódott, azonban most már teljes edzésmunkát végezhet.

 

"Ryan elkezdte az edzéseket, de hogy szombatra bevethetõ állapotban lesz-e, arról egyelõre még nem tudunk semmi biztosat mondani" - kezdte Phelan.

 

"Ezt majd csak a további edzéseken lehet megállapítani."

 

Darren Fletcher, akit sérülés miatt kellett lecserélni a hétközi Bursaspor elleni 3-0-ra megnyert találkozón, "pozitív jeleket mutat", így elképzelhetõ hogy õ is pályára léphet a Farkasok ellen.

 

"Még vár rá egy vizsgálat a mai nap folyamán, de remélhetõleg bevethetõ lesz."

 

 

Sajnos kevésbé bíztató hírt osztott meg az újságírókkal Nani kapcsán a másodedzõ, ugyanis a bursai Atatürk Stadiumban ágyéksérülést szenvedõ portugál szélsõ biztosan nem játszhat a szombati bajnokin, azonban a szerdai Manchester City elleni mérkõzésre felépülhet.

 

"Van rá remény, hogy Nani játszani fog a City ellen" - tette hozzá.

 

"A tegnapi vizsgálatok alapján a vártnál jobb állapotban van. Szeretnénk ha minél elõbb hadrafogható lenne, és remélhetõleg a jövõ héten már játszhat." 

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!