Sir Alex Chicharitot élteti

Sir Alex Ferguson szerint Javier Hernandez megérdemelné a mesterhármasát az Aston Villa elleni produkciója után és minden bizonnyal a jövõ hétvégi, Norwich City elleni bajnoki találkozón már a kezdõ csapatban fog helyet kapni.


A ragadozó mexikói kispadról való beállása után kétszer is betalált az ellenfél hálójába - és azt állítják, hogy az egyenlítõ gól nagy része az õ nevéhez fûzõdik Ron Vlaar öngólja révén. Chicharito most már 7 gólt szerzett az elmúlt 5 pályára lépése alkalmával, és újabb tapsot érdemlõ produkción vagyunk túl, amiért a csapat ismét szenzációsan fel tudott állni a mérkõzésen.
 
"Ahogy azt már az elmúlt hetekben is elmondtuk, nagyon jót tett neki a nyári szünet, most rendkívül friss és ez jelenti a különbséget" - magyarázta Sir Alex a Sky Sports-nak. "Amikor két évvel ezelõtt hozzánk került, ugyanezt láthattuk tõle, amit ma is és, ha szerzel egy mester hármast, akkor add magad. Azt hiszem, a jövõhéten játszani fog."
 
"Ez nem természetes dolog. Chichának fantasztikus a mozgása a büntetõterületen, ezzel a mozgásával és gyorsaságával tudott ma 3 gólt szerezni."
 
"Ez egy nagyszerû eredmény számunkra, azt kell hogy mondjam, ez egy varázslatos játék volt. Az Aston Villa fantasztikusan játszott ma, a zoknit lefutották a lábukról, hiszen rettentõ nagy erõbedobással küzdöttek, sajnálom õket. De mi soha nem adjuk fel, két gólos hátrányból is vissza tudtunk jönni. Amint bekaptunk a második gólt, azonnal felébredtünk. Ez egy fantasztikus mérkõzés volt."
 
 
A United fõnöke kritikus volt játékosait illetõen, de egyben dicsérte is õket elszántságuk miatt.

"Felelõtlenek voltunk az elsõ félidõben. Figyelmetlenül, rossz tempóban játszottunk. Sokat támadtunk, de nem sikerült gólt szereznünk."

"A második kapott gólnál már nagyon csalódott voltam, de éreztem, hogy még meg tudjuk fordítani, és meg is tettük. Az elsõ gól után elkaptuk a megfelelõ lendületet és meg tudtuk fordítani az állást. Nem hagytuk magunkat, sikerült visszahoznunk a meccset. Nagy nyomás volt rajtunk a kétgólos hátrány miatt, de sikerült megbirkóznunk vele. Az egyenlítésnél a Villa kicsit megtört így sikerült megszereznünk a gyõzelmet. Azt hiszem ez egy remek lecke volt a fiúknak, ha nem akarnak legközelebb ilyen nehéz helyzetbe kerülni.

"Mindazonáltal csodálom ennek a csapatnak az elszántságát, a kitartását és gyõzni akarását. Amit meg kellett tenniük megtették, fantasztikus támadójátékot produkálva."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!