Ferguson: A rajongók segítettek

Sir Alex Ferguson háláját fejezte ki a Vörös Ördögök szurkolóinak, mivel a skót tréner szerint a csapatot elkísérõ rajongótábor nagy inspiráló erõ volt a Villa Parkban megszerzett drámai gyõzelem során.


A United szurkolók a kezdetben megdöbbenve élhették át azt a horrort, amikor a hazaiak -az eddigi statisztikát meghazudtolva- 2-0-ra elhúztak. Bár Javier Hernandez elsõ gólja csak az 58. percben érkezett, a United rajongótábora sosem adja fel a reményt és a hazaiakat túlharsogva biztatták kedvenc csapatukat.
 
A lelkes buzdítás mellett Chicharito három lövésével sikerült megfordítaniuk a vendégeknek az állást. Amikor a mexikói csatár a 87. percben eldöntötte a mérkõzés sorsát a United szektora szinte felrobbant. 
 
 
A mérkõzés embere egyértelmûen Hernandez volt és a találkozó utáni tapsvihar joggal kijárt Chicharitonak, de Sir Alex igyekezett rámutatni arra is, hogy a United rajongóinak támogatása nagy szerepet játszik a Vörös Ördögök gyõzelmeiben.
 
"A szurkolók fantasztikus voltak. Ismét úgy érezhettük magunkat, mintha otthon játszottunk volna" - mondta Sir Alex az MUTV-nek.
 
"Láttad õket? Õk sem adják fel soha! Hatalmasak voltak. Kétségtelen, hogy nagy támogatás volt ez számunkra és nagyban inspirálta a csapatot a gyõzelemre." 
 

"Bebizonyítottuk, hogy a Manchester United soha nem adja fel. Képesek vagyunk bármikor, bárhol, bárki ellen megfordítani az állást. Ebben a szezonban eddig nyolc alkalommal volt erre példa, nem mondom, hogy ez egy jó gyakorlat, de egy biztos, nagy üzenete van az ellenfeleink felé: aki kiáll ellenünk, annak számítania kell arra, hogy a 95. percben is harcolni fogunk a gyõzelemért!" 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!