Van der Sar: Több hibázás nincs

A Manchester United kapusa, Edwin Van der Sar nem akar több hibát látni csapatától, mert akkor nem tudnak felzárkózni a Chelsea-hez.


Sir Alex Fergusonék öt pontos hátrányban vannak az éllovas Chelseahez képest annak ellenére, hogy eddig veretlenek.

A Vörös Ördögök öt döntetlent értek el a 10 Premier League fordulóból, ráadásul többször kiadták kezükbõl az elõnyüket, mint a Fulham, Everton vagy épp a West Brom ellen.

Van der Sar - aki tõle szokatlan hibát vétett a WBA elleni mérkõzésen és azután tudott egyenlíteni az ellenfél - azt mondta: " Tudjuk, hogy néhányszor hibáztunk és ezáltal kaptunk elkerülhetõ gólokat, amik miatt pontokat hullajtottunk."

 

 



"Többé nem fogunk ilyen hibákat elkövetni és behozzuk a lemaradásunkat. Az eredményeink is javulnak, nem látom azokat a dolgokat, melyek a kritikusainkat bizonyítanák."

"Elõször mindig magadba kell pillantanod. Ha 100%-osan teljesítesz, nem tudsz javítani magadon. Ekkor a csapattársaidat kell ösztönözd abban, hogy õk is beleadjanak mindent."

A West Brom elleni bakija után Edwin két gól nélküli mérkõzést tudhatott maga mögött, ezzel megindítva az 5 mérkõzéses gyõzelmi sorozatukat, ami még tart.

A holland klasszis hozzátette: "A West Brom elleni mérkõzés után nagyon nehéz volt a hétvége, de ez megtörtént és már túl vagyok rajta. Nem szabad az ilyen dolgokon rágódni, ki kell törölni a fejedbõl."

Idõközben a 40. születésnapját betöltö hálóõr nem igazán tudott ünnepelni, mert éppen akkor a Tottenham elleni mérkõzésre készült, majd hétközben is találkozója volt Törökországban. Ráadásul ezen a hétvégén sem lesz ideje nagy születésnapozásra, mert a Wolverhampton elleni mérkõzés után szerdán már a City elleni városi rangadóra kell készülnie, utána hétvégén újra bajnoki.

"A Tottenham meccs elõtti napon a Lowry-ban ünnepeltünk kicsit, majd szombat este volt egy vacsora a holland barátaimmal. De csupán két pohár bort ittam, mert kedden már mérkõzésem volt."

"Ezen a hétvégén is mérkõzés, majd szerdán a City elleni találkozó is jön, szóval a születésnapi ünneplésemet ki kell tolni más idõpontra."
 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!