Blomqvist: Young nagyszerû lehet

A Vörös Ördögök egykori szélsõje, Jesper Blomqvist kihívta Ashley Youngot, hogy 'lépjen a következõ szintre', és váljon a Manchester United igazi nagyságává.


Blomqvist kulcsszerepet vállalt a Manchester United 1998/99-es szezonbeli Triplázásában, és nagy tisztelõje Youngnak, amiért képes "fordított szélsõt" (jobbik lábához képest a másik oldalon játszó) játszani. De az egykori United játékos továbbra is hiszi, hogy az egykori Aston Villa játékos - aki az angol válogatottban gólpasszt adott a héten Svédország ellen - többet is tud nyújtani.

 

"Ashley egy különbözõ típusú szélsõ, mint amilyen én voltam" - kezdte Blomqvist a Manutd.com-nak.

 

"Õ egy jobb lábas játékos, aki a bal oldalon játszik, ami nem túl könnyû. Néhányszor én is megpróbáltam a jobb oldalon játszani, de mindig nagyon nehéznek találtam. Soha nem éreztem otthonosan magam."

 

 

"Ashley nem kerüli meg olyan sokszor csellel az emberét kívülrõl, mint ahogy én tettem, de szerintem ez csak azért van, mert a másik szélen játszik, amely más stílust követel meg tõle."

 

"Ettõl függetlenül nagyon kedvelem õt. Az elõzõ szezonban nagyon jól teljesített, és most eljött az idõ számára, hogy egy lépéssel feljebb lépjen."

 

"Például Valencia folyamatosan fejlõdik - idõrõl-idõre, amikor látom, egyre erõsebbnek tûnik. Mindenki láthatja, hogy sokat lépett elõre, fejlõdött a játéka, mióta a klubhoz került."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!