Ferguson: A Kanárik megérdemelték a gyõzelmet

Sir Alex Ferguson elmarasztalta csapatát, amiért egy fénytelen játékkal vereséget szenvedtek a Carrow Roadon.


A Norwich City Anthony Pilkington góljával megszerezte a vezetést, de a Vörös Ördögök ez alkalommal nem tudták megfordítani az állást, ahogyan tették ezt több alkalommal is az idei szezonban.

 
"Természetesen csalódott vagyok, hogy elvesztettük a meccset, de el kell ismernem, a Norwich védelme remek volt, a kapusuk is jól teljesített és tiszteletre méltó elszántsággal küzdöttek végig a mérkõzés alatt" - mondta Ferguson az ESPN-nek.
 
"Kiábrándító vereséget szenvedtünk. A Norwich megérdemelte a gyõzelmet, keményen megdolgoztak érte."
 
 
A United eddig 15 pontot mentett meg a bajnokságban, úgy hogy hátrányból sikerült megnyerniük a találkozókat. Sir Alex elismerte, most is bízott abban, hogy sikerül csapatának megfordítania az állást.
 
"Többet birtokoltuk a labdát, anélkül hogy igazán nagy helyzeteink lettek volna, de ez nem a mi esténk volt. A játékosokban megvan a potenciál, hogy az utolsó percekben is fordítani tudjanak." 
 
"A United mindig magában rejti az esélyt az utolsó pillanatokig a gyõzelemre. Úgy gondoltam ez ma is sikerülhet, de két vagy három remek védésével fontos pillanatokban a Norwich kapusának sikerült ezt megakadályoznia."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!