Megvan a szezonbeli 11. szponzor is

A Manchester United a mai napon négy éves szponzori megállapodást jelentett be a neves török Denizbank pénzintézettel.


Az új megállapodás értelmében, amely az elsõ török bankkal kötött egyezség a klub történetében, a Denizbank exkluzív jogokkal rendelkezik hazájában hivatalos Manchester United bankkártyák kiadására, amellyel Törökország körülbelül 9.5 millió United szurkolóját célozhatják meg.

 

Az egyedi United és Denizbank logós kártyák tulajdonosai számos olyan lehetõségben és kedvezményben részesülnek, mint például kezdvezmények a klub hivatalos kávézójában, a Red Caféban, és a klub múzeumában, illetve stadiontúrája során, és még sorolhatnánk.

 

 

A nagy bejelentés megünnepléseként a Manchester United holnapi, Galatasaray elleni mérkõzés elõtt rendezett sajtótájékoztatón megjelent a Vörös Ördögök legendás kapusa, Peter Schmeichel is.

 

"Ez már a klub által ebben a szezonban bejelentett tizenegyedik szponzori megállapodás, amely nem csak a Manchester United, mint márka erejét mutatja, de a vágyunkat is, hogy az ilyen vállalatokon keresztül kapcsolatban kerülhessük szurkolói hálózatunk minél több tagjával" - kezdte a Manchester United kereskedelmi igazgatója, Richard Arnold.

 

"A Denizbank több mint 11 ezer 250 foglalkoztatottal, és most már 610 fiókkal rendelkezik Törökországban, amelyek közül tízet az év elsõ felében nyitottak meg. Ahogy a Manchester United, úgy a Denizbank gyorsasága és folytonos növekedése is mutatja a sikerre való törekvést."

 

"A vállalat számtalan, a United által vallott alapértékkel rendelkezik, és magabiztos vagyok azt illetõen, hogy ez egy nagyon sikeres partneri kapcsolat lesz, és egy fantasztikus termékkel lesznek gazdagabbak török szurkolóink."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!