Sir Alex pozitív

Sir Alex Ferguson elégedett volt felforgatott csapata teljesítményével, annak ellenére, hogy 1-0-ás vereséget szenvedtek a Galatasaray együttesétõl.


A United már a mérkõzés elõtt elmondhatta magáról, hogy magabiztosan jutott tovább a H-csoportból, így a kulcsjátékosokat pihentetve olyan játékosok kerültek be a kezdõcsapatba, mint Alexander Büttner, Nick Powell és a sérülésébõl visszatérõ Phil Jones.
 
"Azt hiszem, kezelni tudtuk a légkört és a temperamentumunk is jó volt" - mondta Sir Alex. "Kézben tartották a helyzetet. A játékunk egyes részeiben jók voltunk, de a légtér volt az, amely miatt aggódtam - rögzített szituációk -, amiatt szenvedtünk vereséget.  Ez mindig gondot jelent számunkra."
 
"Néhány kivételtõl eltekintve elégedett vagyok a látottakkal, ez egy tisztességes teljesítmény volt. Az elsõ félidõben néhány remek akciót vezettünk, és ilyenkor is csak az jelentette számunkra a problémát, hogy nem tudtunk a kapuba találni. Ez egy rendkívül versenyképes, jó játék volt."
 
A skót menedzser nyilatkozatában kitért a játékosai ellen elkövetett szabálytalanságokra, mint amikor Büttner ellen pároslábbal csúsztak be, míg a másik esetnél Felipe Melo megmagyarázhatatlan módon szállt bele Tom Cleverley-be, amelyet a brazil játékos büntetlenül úszott meg.
 
"Úgy vélem nagy szerencséjük volt, hogy az elsõ 10 perc után nem állították ki két játékosukat is" - mondta Ferguson. "Mindkét belépõ megrázó volt, viszont gyakran találkozunk ilyen szituációval a mérkõzés korai szakaszában, ha idegenben szereplünk."
 
 
Sir Alex úgy érezte, hogy a játékvezetõnek több, mint 3 percet kellett volna hosszabbítania, hiszen a mérkõzésen többször is állt a játék.
 
"Azt gondoltuk, hogy a játékvezetõ 3 percnél többet tesz a hosszabbításra" - panaszkodott Sir Alex. "A játékosok hosszú ideig feküdtek a földön, amely érthetõ is volt, de lehet hogy a játékvezetõ így védte magát. Azt hiszen több, mint 3 percet kellett volna hozzáadni a rendes játékidõhöz."
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!