King közel a Blackburnbe igazoláshoz

A Sky Sports értesülései szerint a Manchester United norvég támadója, Joshua King megegyezett egy átigazolásról, vagy kölcsönszerzõdésrõl a Blackburn Roversszel.


Úgy tudni, hogy a megállapodás majd csak januárban, a téli átigazolási idõszak kezdetén válik majd véglegessé.

 

Angliában a kölcsönadási idõszak csütörtökön zárul, így a Blackburn Roversnek minden tõlük telhetõt meg kell tenni azért, hogy az ügylet nyélbe üttethessen.

 

Reményeik szerint már a hét elején lezártak volna minden kérdést az ügyben a Roversnél, ám King tegnap este a Galatasray elleni Bajnokok Ligája mérkõzésen volt érdekelt, ahol csereként be is állt, emiatt húzódott el az ügy az utolsó pillanatokra.

 

Most azonban úgy tûnik, hogy már semmi sem akadályozza meg õket abban, hogy a 20 éves játékossal erõsítsék meg támadóalakzatukat.

 

 

King ebben a szezonban már bemutatkozhatott a norvég felnõtt válogatottban is, amelyet azt követõen érdemelt ki, hogy korábban értékes tapasztalatokat gyûjtött felnõtt szinten a Preston, a Borussia Mönchengladbach és a Hull City együtteseinél töltött kölcsönidõszaka alatt.

 

Bár tegnap Törökországban Danny Welbecket váltotta az utolsó öt percre, nem tûnik nélkülözhetetlennek Sir Alex Ferguson számára, így nem meglepõ, hogy ha valamilyen módon távozik az Old Traffordról.

 

A Rovers jó lehetõség lehet az egykori Valerenga játékos számára, miután a feljutásért küzdõ csapatnál bizonyítási lehetõséget kaphatna, ráadásul útját akár további játékosok is követhetik az Ewood Parkba - a tavalyi még elsõ osztályú klub kispadján ugyanis az a Henning Berg ül, aki már több megbeszélést is folytatott egykori klubjával további ügyletekkel kapcsolatban.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!