Cole elégedett fejlõdésével

Larnell Cole elégedett, hogy újra teljesen egészséges, és hogy az utóbbi idõben mutatott remek formájának köszönhetõen tegnap este leülhetett a kispadra a Galatasaray elleni Bajnokok Ligája mérkõzésen.


Azzal együtt, hogy a Manchester United tartalékait megpróbálja még több sikerre vezetni, a 19 éves rengeteget meríthet majd a Törökországba tett utazás tapasztalataiból.

 

A tehetséges középpályás már eddig is számos sikert érhetett meg Warren Joyce együttesével, de több sikerre vágyik az ebben az évben útjára indította Barclays U21-es Premier Leagueben.

 

"Csak annyit szeretnék, hogy jó formában legyek, és maradjak egészséges" - kezdte a Manutd.com-nak.

 

"Az elõzõ szezon végén volt egy térdsérülésem, amely rehabilitációja még átnyúlt erre az idényre is. Az edzésen még mindig éreztem a helyét, úgyhogy emiatt lemaradtam a felnõtt csapat túrájáról, amely elég nagy balszerencse számomra, és egyben szomorú is, mert hatalmas élményben lehetett volna részem."

 

"Úgyhogy csak szeretném megtartani a formámat, és folyamatosan játszani. Az elõzõ szezonban már az egész évet a tartalékoknál tölthettem, de az U21-es bajnokság még mindig fizikális, és nagyon nagy a versenyhelyzet. Felnõtt férfiak ellen kell pályára lépnünk, és olyanok ellen, akik már bizonyíthattak a Premier Leagueben. Emellett mindig nehéz és jobb játékot kell nyújtanunk, mert gyakran erõs összeállítású csapatok ellen lépünk pályára."

 

 

Cole volt a tartalékok csapatkapitánya a legutóbbi, Tramerre Rovers elleni barátságos mérkõzésen, és egyre inkább kezd hozzászokni, hogy õ csapatának egyik legidõsebb tagja mostanság."

 

"Ez volt az elsõ alkalom, hogy csapatkapitányként vezethettem ki a tartalékokat" - tette hozzá.

 

"Bizonyos szempontból ez semmilyen változást nem jelent, mert ugyanazt a játékodat kell nyújtanod, mint amúgy. De természetesen egyben nagyobb nyomást is jelent ez számodra, de ilyenkor is csak a játékodra kell koncentrálnod, és csak azzal kell foglalkoznod, hogy példát mutass azzal a többieknek, hogy mindent jól csinálsz."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!