U21: United 2-2 Sunderland

Két percen belül három gól is esett a találkozón, melyen kétszer is hátrányból egyenlítettek a Vörös Ördögök.


Marnick Vermijl és Ryan Tunnicliffe talált be a Sunderland kapujába és bár ezzel a döntetlennel a United a csoport második helyén áll, még egyáltalán nem biztos az elit körbe való továbbjutás.

A hazaiaknak rossz hírrel kezdõdött a találkozó, ugyanis Davide Petrucci a bemelegítés során megsérült, így a kezdõcsapaton változtatnia kellett Warren Joyce-nak és Tom Lawrence került be az olasz helyére.

Az igen nedves talajon a vendégek kapusa, Jordan Pickford idegeskedhetett elõször, amikor Charni Ekangamene lövése pattant ki róla, de végül másodjára rávetõdve sikerült megfognia azt. Tíz perc telt el csupán, amikor megszerezte a vezetést a Sunderland. Roarie Deacon balról passzolt az üresen álló Craig Lynch-hez, aki kihasználta, hogy hatalmas terület van elõtte, a tizenhatoson kívülrõl ellõtte a labdát, amely a bal alsó sarokban kötött ki, Sam Johnstone nem érte el, annyira jól helyezett kísérlet volt.

Tunnicliffe elõretörésénél kellett védenie Pickfordnak a rövid saroknál, majd Federico Macheda helyzeténél is jól dolgozott a kapuvédõ, míg a másik oldalon Adam Mitchell ment el az elcsúszó Vermijl mellett, majd a jobbról középre adott labdájáról csak centikkel maradt le Adam Reed.

Felébredt a United, Lawrence adott jó labdát Bebének, a szélsõ azonban csak oldalhálót talált, másodpercekkel késõbb Tunnicliffe elõtt adódott lehetõség, majd Bebe és Macheda is próbálkozhattak, de nem sikerült az egyenlítés a félidõ vége elõtt.

A második játékrész igen lassú tempóban indult, mégis több szórakozást hozott a nézõknek. Michele Fornasier nagyon fontos helyzetben tudott blokkolni Deacon próbálkozásánál, az egyetlen valamire való hazai helyzet pedig Frederic Veseli nevéhez fûzõdik a fordulás utáni elsõ 15 percben, amelyet õrületes percek követtek.

 Vermijl - aki ezen a meccsen a bal bekk poszton szerepelt - túljutott több védõn is, majd egy nagyszerû lövéssel vette be Pickford kapuját, kiegyenlítve a mérkõzés állását, azonban a vendégek egybõl visszavették a vezetést. Johnstone védett nagyon Reed fejesénél, de nem tudta megkaparintani a labdát, a Sunderland csapatkapitánya lecsapott rá és bekotorta a labdát a hálóba.

Sokáig nem örülhettek a Fekete Macskák, mert azonnal jött a válasz. A csereként beálló Angelo Henriquez valamint Larnell Cole és Tunnicliffe voltak a középpontban és végül egy szép lövéssel a középpályás megszerezte idei elsõ találatát.

Henriquez keresztlabdája után ismét Tunnicliffe került helyzetbe, de Pickford menteni tudott, mint ahogy Johnstone is a másik kapuban Mitchell szabadrúgásánál.


Barclays U21 Premier League
Manchester United 2-2 Sunderland
Moss Lane

United: Johnstone - Veseli, Fornasier, Thorpe, Vermijl - Bebe, Ekangamene, Cole, Tunnicliffe, Lawrence(Henriquez 60.) - Macheda
Nem használt cserék: Sutherland, James, McCullough

Gólszerzõ: Vermijl 60', Tunnicliffe 62' illetve Lynch 10', Reed 61'

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!