A Hónap Ördöge novemberben: maxika15

A ManUtdFanatics.hu regisztrált látogatói szavaztak és A Hónap Ördöge díj nyertese novemberben: maxika15!


Az novemberben is útjára indított rovatunk szavazásán ismét rengetegen vettétek a fáradtságot, hogy leadjátok voksaitokat közösségünk egyik Vörös Ördögére.

A következõ regisztrált olvasóinkra tudtatok szavazni:
 
  • Fmiki
  • Zodiac
  • maxika15

Rendkívül szoros volt a verseny, hiszen végig szinte fej-fej mellett haladtak a jelöltek, de végül lezárult a szavazás és kiderült, hogy A Hónap Ördöge nyertese novemberben: maxika15
 
A Hónap Ördöge szavazás eredménye a számok tükrében:

 

Fmiki: 19 szavazat (10%)
Zodiac: 81 szavazat (42,6%)
maxika15: 90 szavazat (47,4%)

összesen: 190 szavazat (100%)

 

Gratulálunk a gyõztesnek!

A továbbiakban egy interjú keretein belül ismerhetitek meg az e havi nyertesünket!

 

 

1., Kérlek, röviden mutatkozz be az olvasóknak!

Ruzsin Adrián vagyok, 21 éves. A Nógrád megyei Érsekvadkerten lakok. Szobafestõ, mázoló és tapétázó a foglalkozásom. Szeretek sportolni, pókerezni és imádok haverokkal lenni. 8 éves korom óta United szurkoló vagyok, az öregapám örökségeként, hiszen õ vezetett rá a csapat szeretetére. Érsekvadkerten futballozom egy megye elsõ osztályú csapatban.

 

2. Miért a United?

Amint már írtam az öregapám vezetett a csapat szeretetére. Gyerekkoromban,  7-8 éves lehettem, amikor minden meccsnapon elkezdett felhívni magához. Ez a sokszor emlegetett emlékezetes triplázás éve volt. Steve Bruce, Mark Hughes, Bryan Robson, stb.. által alkotott csapat fantasztikusak voltak. Csak a gyõzelem volt elfogadható, egybõl beleszerettem a klubba.

Azóta minden fronton követem a csapatot meccskivétel nélkül. Ha véletlenül ki is maradt, akkor ismétlést néztem meg. A mai modernebb világba pedig leszedem és megnézem. A tradíciók és a csapatot körülvevõ légkörrõl pedig már szerintem nem kell beszélni, hiszen minden United drukker tisztában van vele.

 

3., Ki a kedvenc United játékosod a múltban és a jelenben?

Régi kedvencem rengeteg van, de ha választanom kéne akkor Andy Cole. Õ volt az a játékos, akihez mikor odakerült a labda szinte remegve vártam mit kezd vele. Zseniális megmozdulásai voltak.

A jelenben Wayne Rooney a favorit. A srácnak mindegy milyen poszton, mikor, ki ellen kell játszani, hisz felszántja a pályát és õ maga akar lenni a United. Zseniális futballista. Mikor szóba került, hogy eligazol egy fél világ tört össze bennem, de szívem mélyén tudtam, hogy rájön, hogy õ itt van itthon.

 

4. Mi a legemlékezetesebb pillanatod?

A 2007/2008-as Bajnokok Ligája döntõ.A büntetõrúgások során elõbb Ronaldo lövését védte Cech, majd az utolsóként lövõ Terry a kapufát találta el, végül Anelka lövését kiütötte van der Sar, így a Manchester United nyerte a BL 2008-as kiírását.

 

5. Ha választhatnál, melyik jelenlegi United játékossal találkoznál a legszívesebben, és miért?

Ez sem egyszerû, de választani kell, szóval Rio Ferdinand. Az õ karrierje zseniális. Rengeteg kérdésem lenne hozzá. Úgy érzem õ az a játékos, akinek a szavait a Unitedrõl tátott szájjal hallgatnám. Ahogy a fiatalokat ösztönzi egy-egy meccsen, a buzdításai hatalmas klubszeretetrõl árulkodnak. Nem tudom ki látta a videókat, amiket készített a felkészülési szezon során. Több kellene belõle.

 

6. Szerinted idén meddig jutunk el a Bajnokok Ligájában?

Sok lehetõséget várok az idei BL-ben. Legalább a döntõig eljutunk szerintem. Igazából a sorsoláson múlik a dolog. A képességek adottak, az ösztönzéssel sem lesz gond tavalyi év után. Az elsõ körben én a Juventust várom. Ne kérdezzétek miért. Van egy ilyen érzésem. Nagy esélyesként még a Bayernt tartom.

 

7. Hogyan értékeled a United esélyeit ebben a szezonban?

Az idei év egyértelmûen a miénk lesz. A Chelsea-nek hatalmas változás kéne, hogy egyáltalán esélye legyen a címre. Arsenal és a Tottenham csapatában pedig nincs annyi. Na most a városi riválisban lehet, de nem fogják tudni megõrizni a címet, ez nekik még nagy teher. A United zseniális lehet idén, ha még ez mostanában nem is nagyon akar kibontakozni még így sincs nagy probléma. Sõt…

 

8. Állítsd össze a mindenkori kedvenc United kezdõdet!

Peter Schmeichel - Gary Neville, Nemanja Vidic, Rio Ferdinand, Denis Irwin – David Bechkam, Paul Scholes, Roy Keane, Giggs - Andy Cole, Eric Cantona

 

Kispad: Edwin van der Sar, Ronaldo, Rooney, Nicky Butt, Mark Hughes, Paul Ince.

 

9. Milyen érzéssel tölt el, hogy látogatók téged választottak meg A Hónap Ördögévé?

Meg vagyok illetõdve. Nem gondoltam volna. Szívesen járok fel ide nap, mint nap. Remek a közösség és mindig jól el lehet beszélgetni a csapatról és rengeteg okos ember van itt a futballhoz. Köszönöm. Remélem, mindenki részesül ebben.

 

10. Mi a véleményed a ManUtdFanatics.hu-ról?

Amint írtam örömmel járok ide. Remek a társaság, jól el lehet beszélgetni. Meccs alatt rengeteg az okos észrevétel és azon kívül is. A legfrissebb hírek várnak, az interjúk pedig nagyon tetszenek. Azt hiszem a legjobb szurkoló oldal, amin valaha jártam.

 

11. Mit üzennél a hazai szurkolóknak?

Háát.. maradjatok mindig Vörös Ördögök! :D Glory GLory Man United!!

 

 


Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!