Ruud: A Vörös Ördögök bízhatnak Robinban

Ruud van Nistelrooy szerint Robin van Persie is holland legendává válhat az Old Traffordon.


Van Nistelrooy, aki 219 mérkõzés alatt 150 gólt szerzett 2001 és 2006 között a United színeiben, úgy véli, hogy az egykori Arsenal támadó (Ruud-nak 0,68/mérkõzéses gólmutatója van) is lõhet annyi gólt.
 
"Remélem" - mondta Ruud van Nistelrooy. "Az én idõm lejárt, és azt mások vették át, de remélem neki is sikerülni fog [annyi gólt szerezni, mint nekem]."
 
"Robin könnyen be tudott illeszkedni. Mintha mindig is ennél a klubnál lett volna. Nem kellett neki sok idõ, hogy letelepedjen. Azonnal magasabb szintre lépett, elkezdte lõni a gólokat és a csapatának megnyerni a mérkõzéseket."
 
Van Nistelrooy is jelen volt Manchesterben Sir Alex Ferguson szobrának leleplezésekor múlt hét pénteken, és bevallja, hogy az ott léte alatt néhány szó erejéig elkapta a United jelenlegi holland csatárát.
 
"Beszéltem vele [a szobor avató ceremónia elõtt]" - mondta Ruud. "Nagyon jól érzi magát ennél a klubnál. De ez mindenkivel így van, amikor megérkezik ide. Én is ugyanezt éreztem. Rendkívül kényelmesen éreztem magam."
 
"Itt érezheted, hogy a hagyományok és a család része vagy. Te csak ki akarsz menni, és a legjobbadat akarod nyújtani, és jelenleg Robin is ezt csinálja."
 
Bár a holland csatár United-es karriere vége felé kijött a különbség, közte és a Vörös Ördögök menedzsere között, de Ruud szerint már tisztázták a kapcsolatukat, és õ kész most Sir Alex segítségére lenni, hogy Robin van Persie még jobban érezze magát a klubnál.
 
 
"És õ csak jobb lehet Sir Alex kezei alatt " - mondta Ruud.
 
"A menedzser bízik benne, érezteti vele, hogy erõs és ez a legjobbat hozza ki a játékosokból."
 
"Robin stílusa - ahogyan õ akar és szeret játszani - remekül illeszkedik a Unitedbe. Örülök neki, hogy ilyen fantasztikusan indult itt a karriere, megérdemelte. Õ egy nagyszerû játékos, és remélem hosszú ideig folytatni tudja mindezt. Nem csak a góllövéshez ért, de kiválóan megállja a helyét a mezõnyben is, és befejezõként is fantasztikus."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!