Sir Alex felfedte védelmi terveit

Sir Alex Ferguson elárulta, miként tervez a csapat védekezésével a Manchester United szerdai, Old Traffordon játszandó utolsó, CFR Cluj elleni csoportmérkõzését megelõzõen.


A skót menedzser reményei szerint Nemanja Vidic olyan állapotban lesz addigra, hogy visszatérhet a csapatba mûtétjét követõen, annak ellenére, hogy a szerb csapatkapitány részvétele eléggé valószínûtlen a bajnoki döntõnek is beillõ Manchester City elleni hétvégi bajnoki rangadón.

 

Ahogyan az elõzõ fordulóban a Galatasaray ellen, úgy ezúttal is egy erõsen felforgatott csapat léphet pályára a Vörös Ördögök részérõl, miután a csoportelsõség kérdése már korábban eldõlt a javukra.

 

"Remélhetõleg Nemanja Vidicet talán játszathatom" - kezdte Ferguson.

 

"Szerintem jó esély van rá, de sok múlik majd azon, hogy miként érzi magát."

 

"Ez lehetõséget ad számomra, hogy Phil Jones, Chris Smalling és Nemanja Vidic számára játéklehetõséget nyújtva egy erõs hátsóalakzattal állhassunk fel, ahol a baloldali védõ Alexander Büttner lesz. Megfelelõ alapot fog nyújtani a mérkõzés kezdetéhez, hogy tisztelettel kell lennünk a Galatasaray és a Cluj második helyért vívott harca iránt. Szerintem a megfelelõ módon közelítjük meg ezt a kérdést."

 

 

Vidic visszatérése hihetetlenül nagy lökést adhat a hétközi, román bajnok elleni összecsapást megelõzõen.

 

"Tudtam, hogy Vida nagyon jól dolgozik együtt a fizikoterapeutákkal" - tette hozzá Sir Alex.

 

"Úgy végezte a labdás edzéseket, hogy nagyon nagy hangsúlyt fektettek a fordulásokra, illetve a labda megrúgására, de aztán múlt hétfõn már a felnõtt csapattal edzett, és minden rendben volt."

 

"Õ egy harcos, egy igazi versenyzõ alkat. Egy marcona, kompromisszumokat nem ismerõ játékos. Szeret védekezni - ezt pedig nagyon is jól csinálja."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!