Kiváló európai szereplés

A sérülés arra kényszerítette Phil Jonest, hogy az idei Bajnokok Ligája sorozatának nagy részét az oldalvonalon kívülrõl nézze, de elmondása szerint lenyûgözte az, amit látott.


Miután tavaly ezen a ponton kiestek a Vörös Ördögök, idén már két meccsel a csoportkör vége elõtt bebiztosították továbbjutásukat a legjobb 16 közé.

Jones elmondta, a tavalyi kiesés táplálta a United azon elhatározását, hogy idén sikert érjen el és reméli, hogy a játékosok a késõbbi szakaszra is megtartják remek formájukat.

"Nem jó érzés kiesni a Bajnokok Ligájából, különösen úgy, ha elõtte elõdöntõkben, döntõkben szerepeltél vagy épp megnyerted" - mondta Jones.

"Egy Manchester United-szintû klubnak nem könnyû feldolgozni ezt - ez egy keserû pirula volt."

"De idén hihetetlenül jól visszavágtunk és ahogy láttam, a srácok olykor fantasztikus dolgokat csinálta a Bajnokok Ligája meccsein. Elismerés jár ezért és remélhetõleg továbbra is ezt tudjuk majd hozni és hosszú utat tudunk megtenni a sorozatban."

 


Hogy ki lesz a United ellenfele, az december 20-ig nem derül ki, de az eheti mérkõzések alakulásától függõen olyan csapatok is szóba kerülhetnek, mint a Real Madrid, Juventus vagy AC Milan.

"A Bajnokok Ligájában nincsenek rossz csapatok" - folytatta Jones, aki szeretne pályára lépni a United utolsó csoportmeccsén, szerdán a Cluj ellen. "Nem számít, kit kapsz, mindig nehéz meccsek ezek, otthon és idegenben is."

"Mi csak várjuk a kieséses szakaszt és élvezzük a kihívást."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!