Cantona: A United továbbra is erõs

Eric Cantona szerint a jelenlegi United olyan erõs, mint a korábbiak és Sir Alex Ferguson a tökéletes menedzser arra, hogy a játékosokból kihozza a bennük rejlõ potenciált.


Cantona az elõzõ hónap végén azért tért vissza az Old Traffordra, hogy részt vegyen Sir Alex szobrának leleplezésén. A korábbi támadó élvezte, hogy ismét találkozhatott az emberrel, akit csak szimplán zseninek hív, valamint elmondása szerint csak pozitív dolgokat lát a jelenlegi csapatról.

"A legutóbbi szezonban a United az utolsó percben vesztette el a bajnoki címet. Néha megtörténnek ilyenek, de még mindig egy top csapat Európában" - nyilatkozott Cantona a januári Inside Unitednek.

"Ugyanolyan erõsek, mint évekkel ezelõtt és jó látni, hogy Ferguson játékosok új generációját építi. Több, mint 25 évet töltött a klubnál és már oly sok generációt épített fel. Ez nem csak játékosok generációja, de emberek generációja is."

 


"Ahogy korábban is említettem, a menedzser nagyszerû pszichológus - nagyszerû példa õ, mert ha valaki menedzser akar lenni, nagyszerû pszichológusnak is kell lennie."

"Úgy vélem, éppen olyan fontos, hogy jó pszichológus legyél, mint amilyen taktikus. Vagy talán még jobb. Ferguson pedig ilyen."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!