Kölcsönlesen: King villogott

Joshua King elkezdte letenni névjegyét a Blackburn Roveres csapatában, miután a szombati, Burnley elleni helyi rangadón az 55. percben állt be csereként.


A norvég "hozta meg a szükséges szikrát" a Rovers hivatalos honlapja szerint, amikor sebességével összezavarta a Bordók védelmét, és tiszta helyzetbe hozta Colin Kazim-Richardsot az 1-1-re végzõdõ döntetlen alkalmával.

 

 

Ben Amos nem, Robbie Brady viszont annál inkább részese volt a Hull City 2-1-es Nottingham Forest elleni gyõzelmének, amely során különösen az elsõ félidõben tett jó benyomást. A Tigrisek edzõje, Steve Bruce így beszélt a szélsõrõl:

"Soha nem volt kérdéses, hogy mire képes, csak ugyanaz áll fenn az esetében, mint a többi játékosnál, azaz fejlõdnie és tanulnia kell."

 

"Ezt pedig csak úgy lehet elérni, ha az ember hétrõl-hétre játszik. Legfõbb példaként meg kell nézni James Chester-t, aki kivirágzott az állandó játéklehetõségtõl. Biztos vagyok benne, hogy Robbienak is az lesz a következõ lépés."

 

John Cofie a kispadról beállva segítette 2-1-es gyõzelemhez a Sheffield Unitedet a Port Vale elleni FA kupa mérkõzésen, amely során Shaun Miller két hosszabbításban szerzett gólja jelentette továbbjutásukat.

 

Fabio a kispadról nézte végig, ahogy Harry Redknapp QPR-ja 1-1-es döntetlent ért el hazai pályán az Aston Villa ellen.

 

Michael Keane és Jesse Lingard nem kapott játéklehetõséget a kelet-midlandsi derbin, amely során a Leicester City 4-1-re legyõzte a Derby County együttesét, míg Reece Brown szintén kihagyta a Coventry City 2-1-es FA kupa gyõzelmét a Morecambe ellen. Sean McGinty szokás szerint nem lépett pályára, és csak a kispadról lehetett szemtanúja a Carlisle United második fordulós FA kupa búcsújának a Bournemouthtól elszenvedett 3-1-es vereségnek köszönhetõen.

 

Luke Giverin végig játszotta a 90 percet a Royal Antwerpen 2-1-es KSV Oudenaardetól elszenvedett veresége alkalmával, míg Gyliano van Velzen nem játszott.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!