Baines tagadja Manchesterbe igazolását

Leighton Baines cáfolja azokat a pletykákat, miszerint a Manchester United érdeklõdése miatt távozna a Goodison Parkból.


A 27 éves játékos, aki 2007-ben került a Stolverkosokhoz, azt követõen került szóba a Manchester Uniteddel kapcsolatban, miután a Twitteren egyre másra jelentek meg olyan állítások, miszerint a klub lehet, hogy ajánlatot tesz érte a januári átigazolási idõszakban.

 

Mindazonáltal az angol válogatott védõ, nem tagadva, hogy számára mennyire fontos lenne az, hogy a Bajnokok Ligájában játszhasson, kijelentette, hogy marad az Evertonnál.

 

 

"Nem kívánom kommentálni a Twitteren megjelenteket, de azt mondhatom, hogy nem kell aggódni" - kezdte Baines a Sky Sports Newsnak.

 

"Volt már néhány átigazolási idõszak, és pletyka velem kapcsolatban, de nincs mitõl félni."

 

"Rengeteg olyan játékosa van a klubunknak, akik most már elég régóta játszanak a csapatban, és mi nem csak a magunk érdekében, hanem a klubnál dolgozó többi ember, a menedzser, az elnök és a szurkolók miatt is szeretnénk sikereket elérni."

 

"Hatalmas siker lenne számunkra, ha a Goodison újra európai kupameccsek színhelye lehetne hétköznap esténként."

 

"Bár ezért nagyon keményen kell még dolgozni, és sokan áhitoznak a Bajnokok Ligáját jelentõ negyedik helyért, de szeretnénk azt hinni, hogy ha sikerül tartanunk a jó formánkat, akkor mi lehetünk az egyik nagy esélyesei ennek."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!