Transzfer Center - 2012. december 04-09

Fernandinho: Januártól Manchesterben folytatom.


2012. december 07.
 
Fernandinho:
A Shakhtar Donetsk csillaga, Ferdinandinho elmondása szerint a januári átigazolási idõszakban már Manchesterben fog futballozni - de nem árulta el, hogy melyik klubhoz fog csatlakozni.
 
A 27 éves brazil a következõket mondta a Calciomercato-nak adott nyilatkozatában: "Készen állok egy angol klubhoz szerzõdni. Januártól már Manchesterben fogok futballozni."
 
Patrice Evra:
A The Independent értesülései szerint a Manchester United bal bekkje, Patrice Evra iránt a PSG együttese érdeklõdik. Evra 90.000 fontos heti bére nem jelentene gondot a Qatar Investment Authority tulajdonában álló francia klubnak.
 
 
2012. december 06.
 
Dennis Praet:
A Daily Express értesülési szerint a United harcba szállt az Ágyúsokkal az Anderlecht fiatalja, Dennis Praet játék jogáért. Praetet 2015-ig köti szerzõdése jelenlegi klubjához, de csapata a hírek szerint hamarosan megkívánja hosszabítani játékosa szerzõdését, így a kérõknek gyorsan kell cselekedniük, ha a téli átigalozlási szezonban meg akarják szerezni a fiatal futballistát.
 
Lucas Biglia:
Az Inside Futbol értesülései szerint az Anderlecht 26 éves középpályását, Lucas Bigliát szemelte ki Sir Alex Ferguson. Az argentin játékos elmondása szerint télen elszeretné hagyni jelenlegi csapatát, mert új kihívásra vágyik.
 
 
2012. december 05.
 
Asmir Begovic:
A The Sun értesülései szerint a Liverpool és a Manchester United is figyeli a Stoke kapusát. Begovic a következõket mondta az ESPN-nek adott interjújában: "Jól tudom, hogy ezek csupán spekulációk. Ennek ellenére mindig jó érzéssel tölt el, ha nagyobb csapatok érdeklõdésérõl hallok" - mondta a 25 éves hálóõr. "Még 3 és fél évig van szerzõdésem, amelyet ki szeretnék tölteni. Itt akarok maradni és segíteni a csapatomat. Boldog vagyok itt és nincs okom a váltásra."
 
Mario Götze:
A Caughtoffside.com értesülései szerint a Borussia Dortmund játékmestere, Mario Götze lett Sir Alex Ferguson legújabb kiszemeltje. A német játékosért akár 28 millió fontot is fizetne a Manchester United, miután a nyáron Shinji Kagawát is elhozták a jelenlegi német bajnoktól.
 
 
2012. december 04.
 
Ryan Shawcross: 
A Stoke csapatkapitányának még 18 hónap van hátra a jelenlegi szerzõdésébõl és a klubja most egy új, 6 éves szerzõdést kínál a játékosnak.
Shawcross a következõket nyilatkozta: "Boldog vagyok a Stoke-nál, még 18 hónap van hátra a szerzõdésembõl, folyamatosan zajlanak az események, de ez idõbe tellik. Maradni akarok. Élvezem, hogy én lehetek a csapatkapitány, de ezen szerzõdések lebonyolítása hosszú idõt vesznek igénybe."
 
Bevallotta, hogy hallotta azon pletykákat, miszerint a Manchester United és a Liverpool iránta érdeklõdik.
 
"Ez hízelgõ, de ezek mind spekulációk. Boldog vagyok a Stoke-nál és jelenlegi szerzõdésem szerint még 18 hónapig itt leszek, az ügynököm pedig azon dolgozik, hogy új szerzõdést írhassak alá jelenlegi csapatommal."
 
Wesley Sneijder: 
A The Sun szerint az Inter tizese hajlandó lenne engedni heti 200 ezer fontos bérébõl, ha a United újra érdeklõdést mutatna irányában. Az aggódó 27 éves holland csillag, szeretne a Vörös Ördögökhöz csatlakozni, ezért 60 ezer fontot engedne eredeti bérköveteléséhez képest. Az Inter kész volt a múlt nyáron 35 millióért átengedni a játékost Fergusonnak, de a United vezetése nem tudott megegyezni a személyi feltételekben Sneijderrel. Bár a középpályás biztos volt benne, hogy Sir Alex vissza fog térni egy új ajánlattal, de ez eddig még nem történt meg.
 
 
Nani:
A Tuttosport értesülései szerint az Inter elnöke, Massimo Moratti azon töpreng, hogy egy csereüzlet részeként hajlandó lenne megválni Wesley Sneijdertõl, ha helyette a Unitednél kallódó Nanit is bevonhatnák az üzletbe.
 
Robert Lewandowski:
Angol lapértesülések szerint a januári átigazolási idõszakban a Manchester United 15 millió font ellenében lecsaphat a Borussia Dortmund csatátára, Robert Lewandowskira.
 
Leighton Baines:
Az angol válogatott játékos cáfolja azokat a pletykákat, miszerint a Manchester United érdeklõdése miatt távozna a Goodison Parkból. Leighton Baines nyilatkozatát ITT olvashatod el!
 
Vegard Forren:
A 24 éves játékost korábban már az Everton, Manchester United és a Fulham gárdáival is kapcsolatba hozták. Ügynöke szerint a védõ nyitott lenne egy új kihívásra, de a Molde csapatánál marad, ha nem érkezik megfelelõ ajánlat.
 
Solbakken a következõket nyilatkozta a Romsdal Budstikke-nek: "Van néhány nagyobb érdeklõdõ Vegard és csapattársai iránt. Õ szívesen venne egy új kihívást, ugyannakkor a Molde-nél is boldog. Amennyiben nem kap megfelelõ ajánlatot, akkor marad a Molde-ben"
 
 
 
 


Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!