Jones: Nem volt szerencsénk

Phil Jones szerint a Manchester United mindkét kapu elõtt szerencsétlen volt a Bajnokok Ligája utolsó csoportköre során, ezzel sorozatban második vereségét szenvedte el az európai porondon, ezúttal hazai pályán a Cluj ellen.


Az ismét egészséges védõ jobb bekk poszton szerepelt és segített abban, hogy a második játékrészben sokat javuljon a játék irama, különösen azt követõen, hogy a csoportgyõztes Luis Alberto 56. percben elért találatával hátrányba került. Azonban a Vörös Ördögök és Jones ezúttal nem tudott kíméletlenül reagálni az Old Trafford közönsége elõtt.

"Az elsõ félidõben valószínûleg nem igazán siettünk elõre" - ismerte el Jones az MUTV-nek. "De úgy vélem, a második félidõre változtattunk ezen. A Cluj-t nehéz volt feltörni, de elég helyzetet alakítottunk ki, akár két meccset is meg lehetett volna nyerni ennyivel és sok labdát lõttünk be tizenhatoson belülre. Egyszerûen csak nem tudtuk értékesíteni a helyzeteinket és nem volt szerencsénk akkor sem, amikor csodálatos gólt szereztek. Ezek a dolgok megtörténnek."

Ez volt Jones második kezdõ mérkõzése a szezonban és más poszton szerepelt most, mint az elsõ során, amikor Michael Carrick párjaként a védelem közepén játszott a Galatasaray elleni 0-1-en. "Minden a menedzseren múlik. Mindig azt mondtam, jobban preferálom a középsõ védõ posztot, de bármelyik poszton is kell játszanom, én örülök neki."

 


És ha Sir Alex arra kéri, hogy újabb 90 percet végig tudjon játszani vasárnap a Manchester City ellen, Jones arra is készen áll.

"Mindannyian készen állunk erre. Tudjuk, hogy mindkét csapat számára nagy meccs ez és remélhetõleg gyõzelemmel az élen tudunk maradni. Az a célunk, hogy növeljük elõnyünket, reméljük sikerül."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!