Mancini: A City nem veszíthet

Roberto Mancini reményei szerint vasárnap David Silva is rendelkezésére állhat a Manchester United elleni városi derbin - a mérkõzésen, amelyet az olasz menedzser szerint a Manchester City 'nem veszíthet el'.


Silva villámgyors felépülést mutathat be, ugyanis a hétközi, Borussia Dortmund elleni Bajnokok Ligája mérkõzésen elszenvedett combizom sérülését követõen a hétvégén már ott lehet az Etihad Stadiumban rendezendõ szuperrangadón.

 

"Meg fogunk próbálkozni David bevetésével" - kezdte Mancini, aki a spanyol középpályás mellett Gael Clichy és James Milner állapotát is figyelemmel követi a derbit megelõzõen.

 

"Ez nagy rizikó számunkra, miután az elõttünk álló idõszakban decemberig még számtalan mérkõzést kell megvívnunk, és minden játékosunkra egészségesen van szükségünk."

 

A Manchester United jelenleg három pontos vezetés tudatában várhatja a Premier League õszi szezonjának leginkább várt mérkõzését, amelyen Roberto Mancini szerint nekik kevesebb veszítenivalójuk van.

 

 

"Õk veszíthetnek, mert hárommal több ponttal rendelkeznek. Nekünk hárommal kevesebb pontunk van, ezért nem veszíthetünk" - tette hozzá.

 

"Jelen pillanatban õk jobbak, mint mi."

 

"Mi csak két éve vagyunk a bajnoki cím közelségében. Õk már hozzászoktak, hogy folyamatosan ilyen mérkõzéseket játszanak, hiszen már 20 éve folyamatosan a bajnoki címért küzdenek. Az elmúlt 15 évben mindent megnyertek már."

 

"Ezen nem lehet változtatni két-három év alatt. Több idõre van szükség ehhez."

 

"Ebbõl az okból kifolyólag kisebb elõnnyel rendelkeznek velünk szemben."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!