Yorke: Gyõzni mennek Sydneybe a Vörös Ördögök

Dwight Yorke kijelentette, a Manchester United 'gyõzni jön', amikor jövõ év júliusában Sydneyben az A-League All Star csapatával mérkõznek majd meg.


A 2013-as felkészülési túra részeként Sir Alex Ferguson fiai egy mérkõzésen Ausztráliában lépnek majd pályára, amelyet július 20-án az ANZ Stadiumban tartanak majd.

 

Dwight Yorke, a Manchester United legendás 1999-es Bajnokok Ligája gyõztes alakulatának egykori tagja a 2005/2006-os szezont a Sydney FC-nél töltötte, a héten pedig visszatért a városba, hogy részt vegyen a jövõ évi mérkõzés bejelentésében. Az Andy Colelal való remek összjátékairól elhíresült Yorke szerint egy olyan szórakoztató mérkõzést láthatnak majd a kilátogató nézõk kicsivel több mint félév múlva, amelyet a United mindenképpen megakar majd nyerni.

 

 

"Visszamehetünk a történelemben Ausztrália és Anglia kapcsolatát vizsgálva, de nem csak a futballban, hanem a rögbiben és a krikettben is, és amikor ez a két ország egymásnak feszült, az soha nem volt barátságos jellegû" - kezdte Yorke.

 

"Egyértelmûen nyerni akar majd mindkét csapat, és remélhetõleg nagyszerû és szórakoztató showt láthatnak majd tõlük a szurkolók, akiknek személyesen elég ritkán van lehetõségük élõben látni a Manchester Unitedet."

 

"Természetesen a felkészülési szezonban az elõttük álló szezonra való minél jobb ráhangolódás lesz a legfontosabb a United számára, de a játékosoknak ugyanolyan fontos, mint bármilyen, a Manchester Uniteddel kapcsolatban álló személynek, hogy ha egyszer ilyen messzire elutaznak játszani, akkor csakis a gyõzelem legyen elfogadható."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!