Giggs már az ünnepi hajtásra figyel

Giggs hiszi, hogy a City ellen aratott vasárnapi győzelem hatalmas lökést adhat a Manchester United számára a forgalmas karácsonyi időszak előtt.


Mikor megkérdezték Giggset, javított-e a City ellen aratott 3-2-es siker a csapatmorálon, igen optimistán válaszolt: "Teljes mértékben, végre kellett hajtanunk, ez volt a mi járható utunk."

 

"A kispadunk is nagyon erős és néhány játékos még oda sem fér rá. A játékos állomány jelenleg megfelelő és hamarosan visszakapjuk a kapitányunkat is, Nemanja Vidicet. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy az első helyen maradjunk a karácsonyi hajtás alatt és bízunk benne, hogy addig a lehető legeredményesebbek leszünk."

 

"Elfogadjuk azt a tényt, miszerint adósok vagyunk a gólokkal és hogy gyakran hátrányból állunk fel, de hisszük, hogy ez a szezon nagyon jó lesz számunkra. A Chelsea, Newcastle és City otthonában jó teljesítményt nyújtottunk, ez a három meccs volt a legnagyobb kihívás számunkra."
 
 
"A képességeink megvannak, csak tartanunk kell a formánkat, a Bajnokok Ligájának és a nemzetközi szereplésnek egy ideig vége, így koncentrálhatunk a bajnokságra és később az FA-kupára."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!