Nani is hiányozhat a City ellen

A középpályás még mindig ágyéksérülésével küszködik és szinte biztos kihagyja a City elleni városi derbit szerdán.


 

Nani a Bursaspor elleni Bajnokok Ligája mérkõzésen sérült meg, ezért hagyta ki a Wolves elleni bajnokit is. Úgy tûnik azonban a városi derbire se lesz hadra fogható, ez tovább növeli Sir Alex Ferguson amúgy sem kevés gondját.

 

 

 

 

 

Nani így csatlakozik a sérülés miatt hiányzók így is hosszú névsorához és Ryan Giggs, Antonio Valencia valamint Wayne Rooney után szinte biztosan nem lesz bevethetõ.

 

Dimitar Berbatov is azok közé tartozik akiket egy vírus ledöntött a lábáról, így a United jelentõsen megfogyatkozott a „zajos szomszédok” elleni derbi elõtt.

 

Ferguson bizakodó volt Nani állapotát illetõen, de most elismerte, kicsi az esély a szereplésére.

 

„Ez egy forgalmas idõszak számunkra, egészen az év végéig. Most a Manchester City jön, majd a következõ hetekben a Chelsea és az Arsenal ellen is játszunk” - mondta Ferguson.

 

„Nani nem lesz alkalmas a játékra szerdára, remélem azért Dimitar Berbatov rendbe jön hétfõig.”

 

Valamelyest jó hír lehet azért Ferguson számára, hogy az elõzetes diagnózisok ellenére Antonio Valencia akár már februárban visszatérhet bokatörése után. Korábban még arról volt szó, hogy az ecuadori válogatott játékos az egész szezont kihagyja, de úgy tûnik gyorsabban gyógyul a vártnál.


Manchester Evening News

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!