Jones: Be kell hozni az elvesztegetett idõt

Phil Jones a szezon eleje óta kényszerpihenõje miatt nem vehetett részt a Vörös Ördögök csatározásaiban, de az a célja, hogy az ünnepi idõszakban kitegyen magáért és erre biztatja társait is.


Jones szerint csapatának tovább kell vinnie azt a lendületet mellyel elérték a hatpontos elõnyt a Premier League táblázat tetején.

 
A 20 éves, 4-es mezszámot viselõ Vörös Ördög a Bajnokok Ligája H csoportkörének novemberi, Galatasaray elleni összecsapása során szerzett térdsérülésébõl lábadozott. Visszatérése alkalmával kapott egy kis ízelítõt a vasárnapi vibráló manchesteri derbibõl, miután késõi csereként beállt a játékba. Természetes, hogy a hosszú kihagyás után Jones szeretne minél több lehetõséget kapni az elkövetkezendõ hetekben.
 
"Egy sor remek küzdelem vár ránk az ünnepi idõszakban és én azt szeretném, ha részese lehetnék a harcnak" - mondta a játékos a United hivatalos magazinjának adott interjújában.
 
 
"A Sunderland ellen egy újabb nagy küzdelem vár ránk. Természetesen õk is harcolnak a pontokért. Biztos, hogy nem lesznek könnyû ellenfelek, de számunkra is fontos a gyõzelem és ki kell használnunk, hogy mi jobb helyzetben vagyunk."
 
Bár a Vörös Örögök hat ponttal megelõzik legnagyobb riválisukat, de nem lazítanak, minél nagyobb nyomást gyakorolva ezzel a tavalyi trónfosztó City csapatára.
 
"A fõnök sokat beszél nekünk az elõttünk álló mérkõzések fontosságáról. Arról, hogy ez az idõszak a legnagyobb varázslatoké a bajnokságban, amely nagy hatással bír a verseny végkimenetelére. Létfontosságú, hogy egy kielégítõ, biztonságos elõnnyel kezdjük az újévet. Ha már sikerült megszereznünk a hatpontos elõnyt, azt ezek után szigorúan csak növelnünk szabad."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!