Jones: Remek pozícióban vagyunk

Phil Jones hiszi, hogy a Manchester United irányító szerepben van a bajnokságban, miután a Manchester City 3-2-es legyõzését szombaton egy Sunderland elleni 3-1-es sikerrel fejelte meg.


A Vörös Ördögök az elsõ negyvenöt percben szikrázó produkcióval álltak elõ, bár a 2-0-s vezetésük nem igazán tükrözte dominanciájukat. Ennek ellenére a három pont sorsa már egy órányi játékidõ alatt eldõlt, bár a Sunderland az utolsó 20 percben többször próbára tette De Gea-t.

 

Ahelyett, hogy a kisebb hibákra koncentrálna, Jones inkább a három kulcsfontosságú pont megszerzését.

 

"Nagyszerû pozícióban vagyunk most a bajnokságban, és remélhetõleg ez így is marad és folytatni tudjuk remek formánkat" - kezdte a fiatal angol bekk a MUTV-nek.

 

"Talán ma több mint három gólt szerezhettünk volna. Számos lehetõséget dolgoztunk ki, amelyeket be kellett volna lõnünk, és talán egy másik alkalommal akár 6-7 gól is lehetett volna belõlük. De amíg egy picivel mindig több gólt szerzünk, mint az ellenfél, addig ez is megteszi. A játékunk bizonyos részeiben fantasztikus volt - remek egyérintõs passzokkal hamar eljutottunk az ellenfél kapujáig, emellett pedig rengeteg helyzetünk is volt."

 

 

Jones nagyon elfoglaltnak bizonyult az elsõ félidõben, miután remek elõrfutásokkal segítette Antonio Valenciát a jobb oldalon, de a mérkõzés végére védekezésbeli feladatait is gyakrabban kellett ellátnia.

 

"Az utolsó 25 percet nagyon megnyomta a Sunderland, így nagyon sokat kellett a védekezéssel foglalkoznom, és kontratámadásokra álltunk át inkább. Sikerült végül egy gólt szerezniük, amely részünkrõl eléggé elkerülhetõ lett volna, de a legfontosabb, hogy így is sikerült megszereznünk a három pontot. Csak ez számított."

 

A Manchester United ezzel a bajnokság élén továbbra is hat pontos elõnnyel rendelkezik a Manchester Cityvel szemben, Jones pedig nagyon szeretné csapatát segíteni ezen különbség megtartásában, vagy esetleg növelésében a sûrû karácsonyi idõszakban.

 

"Egyszerûen boldog vagyok, hogy újra játszhatok, és remélhetõleg újra helyet követelhetek magamnak a csapatban" - tette hozzá.

 

"Hihetetlen mennyiségû mérkõzés elébe nézünk. Soha nem bizonyul könnyûnek a karácsonyi idõszak, de nagyszerû keretünk van, és remélhetõleg mindenki egészséges tud maradni."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!