Kölcsönlesen: Bradyt élteti Bruce

Dicséretet érdemelt ki Robbie Brady kreativitása menedzserétõl, Steve Brucetól, miután a Hull City 2-0-s gyõzelmet aratott yorkeshirei riválisa, a Huddersfield felett.


81 percen keresztül az ír válogatott játékos, Robbie Brady volt a legfõbb letéteményese a Tigrisek elõrejátékának, emellett pedig rögtön a félidõt követõen majdnem egy pazar szólógólt is szerzett, amikor lapos lövését remekül védte Alexander Smithies.

 

Gyõzelmével a Hull City már holtversenyben a bajnoki rivális Middlesbroughval harmadik pozícióban áll, és a mérkõzést követõen az egyköri Vörös Ördög, Steve Bruce csapata dominanciáját és a kapu elõtti találékonyságát éltette.

 

"Büszke vagyok, hogy így beszélhetünk errõl a mérkõzésrõl. A sokkal jobb csapat fölényesen gyõzedelmeskedett" - kezdte a menedzser a Hull City hivatalos oldalának.

 

"Ha meg kellene neveznem csapatunk Achilles-inát, akkor azok a hétrõl-hétre tömkelegével kidolgozott helyzetek lennének - jobbnak kellene lennie a helyzetkihasználási mutatónknak."

 

"Elégedett voltam a teljesítményünkkel. Csalódást keltõ azonban, hogy Brady és Elmohammady révén ennyiszer tudtunk a védelmük mögé kerülni, mégse sikerült több gólt szereznünk, mert így kényelmesebb helyzetbe hozhattuk volna magunkat. Sokatmondó adat, hogy a kapusunknak szinte védenie se kellett, ez pedig egy nagy derbin sokat jelent."

 

 

Másutt a Queens Park Rangersben ismét a kispadról, csereként állt be Fabio, ezáltal részese lehetett a londoniak elsõ idei gyõzelmének a Premier Leagueben, amikor a városi rivális Fulhamet gyõzték le 2-1-re a Loftus Roadon. A sokoldalú brazil balbekk a 86. percben váltotta Shaun Wright-Phillipset.

 

Joshua King végig játszotta, és sárga lappal zárta a Blackburn Rovers 2-0-s zakóját a mostanában szintén nem túl acélos Blackpooltól. A mérkõzést követõen a szintén egykori manchesteri, jelenleg a Rovers kispadján ülü Henning Berg így nyilatkozott:

"Minden egyes játékosok megpróbálta kihozni magából a maximumot, de ha hiányzik belõlük az önbizalom, az döntõ jelentõségû lehet."

 

Belgiumban Luke Giverin pocsék hétvégén van túl a Royal Antwerpennel, miután egy utolsó pillanatban kapott góllal 2-1-re kikaptak a másodosztályban a Eendracht Aalst együttesétõl. Gyliano van Velzen ismét csereként, a 74. percben állhatott be.

 

Jesse Lingard csak a kispadról nézhette végig, ahogy a Leicester City 1-0-s vereséget szenved a Milwalltól, míg Reece Brown még onnan se lehetett részese a Coventry City sokkoló, 4-1-es Doncaster elleni sikerének. Hozzá hasonlóan se Sean McGinty, se John Cofie nem kapott szerepet a Carlisleban, illetve a Sheffield Unitedben.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!