Transzfer Center - 2012. december 30-31

A Real de Geát akarja.


2012.december 30.

 

David de Gea:

The People: A Real Madrid ajánlatot készül tenni a szezon végén a Manchester United kapusáért, David de Gea-ért. Jose Mourinho Iker Casillas hosszútávú helyetteseként szeretné megszerezni a spanyol hálóõrt. Mourinho és a Real vezetése egyetértettek abban, hogy de Gea az ideális jelölt, Casillas helyettesítésére és a La Liga bajnoka hajlandó 20 millió fontot fizetni a 22 éves játékosért a jövõ nyáron. 

 

 

2012. december 21.

 

Ezeqiel Garay:

A The Sun szerint Sir Alex Ferguson nyári célpontja a Benfica védõje, Ezequiel Garay. A Vörös Ördögök menedzsere akár 15 millió fontot is adna az argentín középhátvédért.

 

Paul Scholes, Rio Ferdinand és Ryan Giggs:

A Daily Mail értesülési szerint Paul Scholes, Rio Ferdinand és Ryan Giggs a szezon végén elhagyják a Unitedet.A The Sun úgy értesült, hogy Paul Scholes majusban ismét visszavonul az aktív labdarúgástól.

 

2012. december 20.

 

Angelo Henriquez:
A Daily Mirror arról számolt be, hogy a Manchester United chilei támadója, Angelo Henriquez januárban Roberto Martinez csapatához kerülhet kölcsönben. A fiatal csatár a nyáron érkezett a Vörös Ördögökhöz, azonban a felnõtt csapatban egyelõre nem mutakozhatott be, azonban hazája felnõtt válogatottjában már pályára lépett idén novemberében Szerbia ellen.

Hector Herrera:

Mexikói források szerint a United is érdeklõdik Hector Herrera iránt. A 22 éves középpályást a Porto és az Olympique Lyon is szeretné megszerezni. Duncan Tucker, a mexikói labdarúgás szakértõje szerint Herrerából kiváló box-to-box középpályás válhat.
 

 

 

2012. december 18.

 

Stefan de Vrij:

A Sky Sports értesüléseis szerint a Manchester United, Liverpool, Arsenal, Chelsea és a Newcastle együttesei már mind-mind figyelemmel követték az utóbbi idõben De Vrij teljesítményét, és készen állnak ajánlatot tenni a játékosért. A hírek szerint a Feyenoord futballistájának az ára 10 millió euró [8 millió font] körül mozoghat, akinek még 18 hónap van hátra a szerzõdésébõl.

 


Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!