De Gea: Otthon érzem magam

David de Gea ragaszkodik ahhoz, hogy otthonra lelt a Premier League-ben, és reménykedik, hogy a Manchester Unitednél szerzett tapasztalatai még erõsebbé tették.


Az Atletico Madrid kapusa 2011 nyarán szerzõdött a Manchester Unitedhez, ahol vegyes produkcióval rukkolt elõ debütáló szezonjában, mint Sir Alex Ferguson elsõ számú kapusa.
 
Ebben a szezonban elkövetett néhány hibája miatt ismét Anders Lindegaard került a helyére, amely újra pletykák áradatát indította el, hogy vissza fog térni Spanyolországba, de a 22 éves játékos nem tervezi, hogy elhagyja az Old Traffordot.
 
"Nagyon szeretek itt lenni és azt érezni, hogy része lehetek a klub hagyományainak" - mondta de Gea a The Sun-nak adott nyilatkozatában.
 
"Úgy érzem, nagyon otthon vagyok a Premier League-ben, és természetesen a csapattársaimmal itt a klubomban. Élvezem az itteni életet, és úgy érzem, hogy már letelepedtem."
 
De Gea védéseinek részeként állandó koncentráció szükséges az Angliában töltött ideje alatt, de a spanyol hálóõr úgy érzi, egyre jobb játékossá válik.
 
De Gea hozzátette: "A legnagyobb dolog számomra az, hogy a legnehezebb idõkben is sikerült dolgoznom, és ezek a pillanatok még erõsebbé tettek. Úgy érzem, így lehetsz egy erõsebb személy és egy jobb játékos."
 
 
"Fiatal vagyok, remélhetõleg még egy hosszú karrier áll elõttem, ezért annyi tudást akarok szerezni, amennyit csak tudok."
 
"Egy hatalmas klubnál vagyok, amely nagy felelõsséggel jár. Mint kapus, jól tudom, hogy a szurkolók minden hibámat felnagyítják. Az viszont igaz, hogy itt a Manchester Unitednél ehhez nagyobb nyomás is társul."
 
"Most nagyobb nyomás van rajtam, mint az Atletico Mardinál vagy az U21-es spanyol válogatottnál nehezedett rám."
 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!