A Hónap Ördöge decemberben: Sonny

A ManUtdFanatics.hu regisztrált látogatói szavaztak és a Hónap Ördöge díj nyertese decemberben: Sonny!


Az decemberben is útjára indított rovatunk szavazásán ismét rengetegen vettétek a fáradtságot, hogy leadjátok voksaitokat közösségünk egyik Vörös Ördögére.

A következõ regisztrált olvasóinkra tudtatok szavazni:
 
  • Sonny
  • Zodiac
  • rOBYn989

Rendkívül szoros volt a verseny, hiszen végig szinte fej-fej mellett haladtak a jelöltek, de végül lezárult a szavazás és kiderült, hogy A Hónap Ördöge nyertese decemberben: ! 
 
A Hónap Ördöge szavazás eredménye a számok tükrében:
 

Sonny: 81 szavazat (38,6%)
Zodiac: 51 szavazat (24,3%)
rOBYn989: 78 szavazat (37,1%) 

összesen:  210 szavazat (100%)

 

Gratulálunk a gyõztesnek!

A továbbiakban egy interjú keretein belül ismerhetitek meg az e havi nyertesünket!

 

1., Kérlek, röviden mutatkozz be az olvasóknak!
Sziasztok! Szomszéd Márton vagyok, 15 éves. Kisterenyén lakom, Nógrád megyében. Nagyon szeretem a focit és persze a Manchester Unitedet! 

2., Hogyan és miért lettél Vörös ördögök szurkolója?
Hát az úgy volt, amikor elkezdtem foci edzésekre járni úgy 7-8 évesen, akkor elhatároztam hogy választok egy kedvenc csapatot. Leültem, bekapcsoltam a TV-t és pont a MU játszott. Végig néztem a meccset és nagyon megfogott az a játék, az a lendület. Ha jól emlékszem, 3-0-ra nyertek. Ronaldo is gólt rúgott, meg talán Giggs is. Fantasztikusan játszottak. Akkor tudtam, hogy én Manchester United szurkoló leszek. Utána elsõ dolgom az volt, hogy szülinapomra kértem egy Unitedes mezt, egy van Nistelrooyosat. Még most is megvan. 

3., Ha választhatnál, melyik jelenlegi United játékossal találkoznál a legszívesebben, és miért?
Nehéz kérdés. Legszivesebben az egész csapattal és mindenkivel váltanék egy pár szót, ez lenne a legjobb. De ha egy valakit kéne mondani az Giggs! Azért vele találkoznék a legszívesebben, mert már nagyon régóta van a klubnál. A valaha élt legnagyobb focista, egy igazi legenda. Nagyon sok kérdésem lenne hozzá és biztos vagyok benne, hogy sok mindent tudna mesélni. De szívesen találkoznék Dimitar Berbatovval is, csak õ már nem nálunk játszik, sajnos.
 
4., Melyik a mindenkori kedvenc United meccsed?
Nagyon sok jó meccset játszottak a fiúk, rengeteg gyõzelem, izgalmas, szemet gyönyörködtetõ játék. Fordítások. A Roma elleni 7-1, az Arsenal elleni 8-2, vagy a Tottenham elleni 5-2. De a kedvencem, az a 2008-as BL döntõ Moszkvában. Sosem fogom elfeljeteni azt az estét. 1-1 a rendes játékidõben, utána a hosszabítás és végül a tizenegyes párbaj. Amikor a VDS kifogta Anelka büntetõjét és ezzel nyertünk, kimondhatatlanul boldog voltam. Remélem május 25-én újra érezhetem ezt az érzést!

5., Mit vársz Rafael da Silva idei szezonjától?
Eddig nagyon megvagyok elégedve a "kis" brazil teljesítményével. Talán õ az egyik legbiztosabb pontja a védelemnek. Sokkal jobb, mint tavaly volt, sokat fejlõdött. Gólokat is szerez (pl. a Liverpool ellen). Remélem így folytatja ezután is és akkor lesz egy világklasszis jobb szélsõ védõnk. Gary Neville méltó utódja lehet Rafael. Drukkolok neki!

6., Melyik csapatot/csapatokat tartod a legnagyobb vetélytársnak a bajnokságban?
A szezon elõtt úgy gondoltam, hogy a Chelsea, Arsenal és a City jelenzheti a legnagyobb veszélyt ránk nézve. Mostanra kiderült, hogy az Arseanlban nincs annyi, a Chelsea lufija kipukkat, a Cityvel kell számolnunk a szezon hátralevõ részében. De ez a mi évünk lesz és vissza szerezzük a PL trófeát, efelõl semmi kétségem, mert Manchester vörös és az is marad örökre!
  
7., Állítsd össze a mindenkori kedvenc United kezdõdet!
Olyanokból fogok választani akiket láttam játszani és akiknek nagyon tetszett a játéka:
Van Der Sar - John O'Shea, Ferdinand, Vidic, Evra - Ronaldo, Scholes, Giggs - Rooney, van Nistelrooy, Berbatov

8., Vettél-e már részt a ManUtdFanatics.hu által szervezett Közös meccsnézésen?
Még nem, de szívesen elmennék ha lenne itt a közelben! 

9., Milyen érzéssel tölt el, hogy látogatók téged választottak meg A Hónap Ördögévé?
Nagyon jó érzés, és örülök neki. Nem gondoltam volna, hogy én nyerek és nagyon szoros volt a verseny. Szeretnék gratulálni Zodiac-nak és rOBYn989-nek, mert õk is megérdemelték volna abszolút ezt a címet! És köszönöm, hogy részt vehettem ebben a rovatban! 

10., Mi a véleményed a ManUtdFanatics.hu-ról?
Egyszerûen zseniális! Nagyon színvonalas oldal, a Unitedhez méltó. Mindent meglehet tudni a klubról, rengeteg friss cikk, blogok, elemzések, nyereményjátékok stb. Le a kalappal a szerkesztõk elõtt. A közösség is fantasztikus, szóval csak csupa jó dolgot lehet mondani errõl az oldalról.

11., Mit üzennél a hazai szurkolóknak?
Hát csak annyit, hogy mindig tartsatok ki a csapat mellett, még akkor is ha nem játszik olyan jól vagy nem olyan jól zárunk egy évet. Mindig kárpótol minket ez a nagyszerû együttes. MU szurkolónak lenni a legjobb dolog a világon, ezt ne feledjétek! GGMU! 

 

 


Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!