Park felkészült a Cityre

Park Ji-sung azt akarja, hogy a Manchester United tartsa meg gyõzelmi mentalitását, a Wolves elleni utolsó pillanatban megnyert mérkõzésüket követõen.


Minden sorozatot egybevéve egymás után hatodik gyõzelmüket aratták a Vörös Ördögök a hétvégén, köszönhetõen a dél-koreai válogatott csapatkapitánya, Park Ji-sung duplájának, amellyel 2-1 arányban gyõzték le a Wolvest az Old Traffordon.

 

A duplatüdejû középpályás szezonbeli elsõ góljával szerezte meg a vezetést a Farkasok ellen, amikor az elsõ félidõ végén betalált az eléggé toldozott-foldozott manchesteri alakulat remek támadójátéka végén.

 

Sokkalta nehezebb feladat vár a csapatra szerdán, amikor bár sokat nem kell utazniuk, mégis az egyik legnagyobb riválisukhoz, a városi rivális Cityhez látogatnak, majd ezt követõen a hétvégén Birminghamben van jelenésük az Aston Villa vendégeként.

 

Park úgy érzi, a Wolves elleni mérkõzés megnyerésének nagy szerepe lehet az elõttük áll két nehéz erõpróbát illetõen.

 

 

"Ezen a héten két nagyon nehéz mérkõzés vár ránk, és szükség van arra, hogy megtartsuk a gyõztes mentalitásunkat" - mondta Park a MUTV-nek.

 

"Az utóbbi idõben erre nem lehetett panasz, de most nagyon jól fel kell készülnünk a Manchester City elleni mérkõzésre."

 

Park ebben a szezonban már két találatnál jár a Ligakupában is, de leginkább a bajnokságban szerzett duplájának örül, nem mellékesen a drámai körülmények miatt.

 

"Nagyon boldog vagyok" - tette hozzá.

 

"Újabb három pontal gazdagodtunk, és én szereztem a gyõztes gólt az utolsó percben. Ennek nagyon örülök."

 

"Ezt az érzést, amikor az utolsó percben te szerzed a gyõztes gólt, és a közönség egy emberként ugrik fel és ünnepel, semmi máshoz nem lehet hasonlítani."

 

"Hihetetlen élményt jelentett ez nekem, nagyon élveztem minden pillanatát. Azon voltunk, hogy még egy gólt szerezzük, és a lehetõ legkésõbbi pillanatban ez sikerült is."

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!