Giggs elégedett

Ryan Giggs szerint a Vörös Ördögök boldogok lehetnek eddigi eredményeiket tekintve a szezonban, bár kevés alkalommal sikerült kapott gól nélkül lehozni meccseiket.


Sir Alex fiainak idén csak négy mérkõzésen sikerült megvédeniük kapujukat és rengetegszer kellett hátrányból felállniuk, hogy meg tudják szerezni a három pontot. Szerencsére a kapott gól nélküli mérkõzések hiánya nem látszik meg a Premier League tabelláján, melyet 7 ponttal vezetnek a Vörös Ördögök a városi rivális Cityt megelõzve.

 
"Persze, mindig vannak olyan dolgok, amiken javítani kell, de ebben a pillanatban nem lehet túl sok okunk a panaszra, ha figyelembe vesszük hol állunk a tabellán" - mondta Ryan a ManUtd.com-nak. 
 
"Csoportelsõként jutottunk tovább a Bajnokok Ligájában és erõs vezetõ pozícióban vagyunk a bajnokságban. Elismerem, hogy túl sok gólt kaptunk ebben a szezonban, és ezen nagyon szeretnénk változtatni, de ha figyelembe vesszük, hogy hol vagyunk jelenpillanatban, akkor úgy érzem, nincs okunk panaszra. Az elsõ helyen állunk, biztató hétpontos elõnnyel."
 
 
"Bár sokszor kellett fordítanunk, de ez egy nagyszerû csapat és remekül játszik" - tette hozzá a walesi. 
 
"Robin [van Persie] még több pluszt hozott a támadójátékunkba, amely már eddig is erõs volt Rooney, Chicharito és Welbeck révén, de így még több lehetõsége van a menedzsernek a különbözõ taktikai megoldások alkalmazására. Sosem adjuk fel és ha ez a lendületünk megmarad, nagyon nehéz lesz bennünket megállítani."
 
"Ahogyan tettük ezt a Newcastle [a Boxing Day-en] ellen is. Ha képesek vagyunk az utolsó percekben is gólt lõni és megszerezni a maximális pontszámot, az nagy önbizalmat ad nekünk és alig várjuk a következõ meccset. Remélhetõleg sikerül gyõznünk a West Brom ellen is és megszerezzük a három pontot."
 
A Newcastle elleni szoros küzdelmet követõen Giggs ragaszkodik ahhoz, hogy meg kell tartaniuk elõnyüket a Cityvel szemben, de a hatodik helyen álló Baggies is okozhat még éles helyzeteket ma az Ol Traffordon.
 
"A West Brom az idei szezon egyik meglepetése. Ha megnézzük, hogy hol állnak most a bajnokságban, el kell ismernünk, hogy Steve Clarke remek munkát végzett. Néhány év segédedzõsködés után átvette az irányítást a csapat élén, és most egy újabb szintre emelte a West Brom-t. Egy igazán remek csapatot rakott össze, így hát nem gondolom, hogy könnyû dolgunk lesz ma." 
 
"Azt hiszem, idén sikerül az élvonalba jutniuk és ott is maradnak egy ideig. Persze ez nagyban függ a sérülések számától, de ha mindenki fitt marad, akkor jók az esélyeik, hogy az élbolyban maradjanak. Láttam néhány meccsüket és igazán remekül teljesítettek. Minden évben van egy meglepetés csapat, azt hiszem idén a West Brom lesz az."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!