Az Év Ördöge 2012-ben: MU-sBalu

A ManUtdFanatics.hu regisztrált látogatói szavaztak és az Év Ördöge díj nyertese 2012-ben: MU-sBalu!


A ManUtdFanatics.hu rendhagyó rovatunk szavazásán ismét rengetegen vettétek a fáradtságot, hogy leadjátok voksaitokat közösségünk egyik Vörös Ördögére, ahol a 2012-es Év Ördögét kerestük. Az olvasók dönthetnek arról, hogy az elmúlt év 'A Hónap Ördöge' nyertesei közül kié legyen az elismerés. Mindezt a Fõoldalon megtalálható szavazáson tehetik meg a látogatók.

 

Az utóbbi napokban az alábbi jelöltekre szavazhattak a ManUtdFanatics.hu regisztrált látogatói:

 

 

  • MU-sBalu
  • Gyu
  • adammufc
  • Ricsipi
  • Creativ3Form
  • somawesome
  • maxika15
  • Sonny 
 

 

 

A ManUtdFanatics.hu által meghirdetett szavazás lezárult és kiderült, hogy az Év Ördöge nyertese 2012-ben:   MU-sBalu!

Szívbõl gratulálunk!

 

 Az Év Ördöge szavazás eredménye a számok tükrében:
 
Név szavazat  %
MU-sBalu

 87

 36,9

Gyu

18 7,6
adammufc 31 13,1
Ricsipi 26 11,1
Creativ3Form 31 13,1
somawesome 8 3,4
maxika15 8 3,4
Sonny 27 11,4
összesen 236 100

 

 

A továbbiakban az Év Ördöge gyõztesével készített interjúnkat olvashatjátok!

 

 

Mi a véleményed a Vörös Ördögök 2012/13-as szezon eddigi szereplésérõl, és mit vársz ettõl a szezontól?

7 pont elõny a bajnokságban 20 forduló után, a Bajnokok Ligájában csoportelsõként sikerült továbbjutni, a Ligakupában a sorsolás nem kedvezett nekünk, kiesett a csapat, de ahogy kiesett az a legpozitívabb kiesés, ami lehet. A tartalékos, kevesebbet játszókkal, fiatalokkal felálló csapatunk idegenben majdnem legyõzte az akkor még remek formában lévõ Chelseat, akiknél fõleg a második félidõben már alapemberek is játszottak. Az eredmények tehát eddig nagyon jók. A szezontól mindenképp azt várom, hogy sikerül visszaszerezni a bajnoki címet és remélhetõleg minél tovább jutunk a BL-ben és az FA kupában. 

 

Mit gondolsz, milyen esélyeink vannak a Bajnokok Ligája nyolcaddöntõjében a Real Madrid ellen?
Ez egy nagyon nehéz kérdés, még több mint 1 hónap van a párharc kezdetéig, addig sok minden változhat. A két csapat jelenlegi helyzetét tekintve a mi csapatunk az esélyesebb, a Realnál állítólag csapategységbeli gondok vannak. a csapatuk legnagyobb sztárja Ronaldo sincs igazán jó formában, illetve a védelemben nekik is vannak gondjaik a sérülésekkel. Ha Mourinhonak sikerül rendbe raknia a csapatát addigra, és a mi védelmünk nem lesz rendben,  akkor azt mondom õk talán egy kicsit esélyesebbek, olyan 52-48%-ot adok. Ha viszont a Realnál nem lesznek rendben a dolgok addigra, a mi védelmünk pedig összeáll, ami szerintem meg fog történni, mert végre kevesebb ott a sérültünk, tehát ha ez meglesz, akkor egyértelmûen esélyesebbek leszünk. Egy biztos óriási párharc lesz.

 

Szerinted lesz játékosmozgás a Unitedben a januári átigazolási piacon?

Fergie azt nyilatkozta többször a hetekben, hogy komoly költekezésre ne számítson senki, maximum ha fiatal tehetséges érkezhetnek, ha lesz olyan, aki megszerezhetõ. Persze az õ nyilatkozatait nem lehet biztosnak venni, történt már olyan, hogy azt nyilatkozta, hogy nem lesz igazolás, aztán mégis volt. Véleményem szerint viszont szerintem sem lesz komoly igazolás most télen. Télen nem szokott igazán sokat költeni a klub. 

 

A jelenlegi keret játékosai közül kivel találkoznál élõben, és miért?

Ryan Giggs lenne az, és azért, mert õ egy élõ legendája a klubnak.

 

Ha kérdezhetnél valamit Sir Alex Fergusontól, mi lenne az?

Azt hiszem azt kérdezném tõle, hogy mi a titka azt illetõen, hogy a csapatai soha nem adják fel, hogyan éri el azt hogy a játékosai akár 3 gólos hátránynál is küzdenek, és bármikor benne van a csapat meccseiben az, hogy a 90. percben vagy azután is szerezzenek. 

 

Mit jelent számodra, hogy a ManUtdFanatics.hu olvasói Téged választottak meg 2012-ben az Év Ördögének?

Nagy örömmel tölt el, hogy engem választottak. és nagyon örülök, hogy részt vehettem a hónap ördöge és az év ördöge szavazásokban. Egyúttal szeretnék gratulálni azoknak is, akik részt vehettek az év ördöge szavazáson.

 

 

 

 
Továbbá gratulálunk és köszönettel tartozunk azon felhasználóinknak, akik részt vettek rovatunkban!
 
 
A 2012-es év Hónap Ördögeivel készített interjúink:
 
 
 

 

 


Kövess minket Facebookon, Instragramon, Twitteren és YouTube-on is!Hozzászólások