Hivatalos: Henriquez a Wigannél

A Wigan Athletic hivatalos oldalán megjelent a hír, miszerint kölcsönvették a Manchester Unitedtõl a fiatal, chilei Angelo Henriquezt a szezon hátralévõ részére.


A 18 éves játékos tavaly nyáron igazolt az Old Traffordra az Universidad de Chile csapatától, majd novemberben már a felnõtt válogatottban is bemutatkozhatott, amikor a szerbek elleni barátságos mérkõzésen a padról beállva a chileiek egyetlen gólját szerezte a 3-1-re végzõdõ találkozón.

Henriquez a szezon maradék részét a Wigan csapatánál tölti és akár már a szombati, Bournemouth elleni FA kupa összecsapáson pályára is léphet.

"Nagyon izgatottak vagyunk Angelo miatt, mert õ egy nagyon fiatal játékos hatalmas potenciállal. Õ egy kimondott befejezõ csatár, aki nagyszerûen mozog a tizenhatoson belül és remek eredményei voltak korábbi klubjában, az Universidadban" - mondta Roberto Martinez.

"Reméljük, hogy jó kapcsolatot alakítunk ki abból a szempontból, hogy Angelo fejlõdni tudjon, megtanulja, mik az angol foci igényei, mert úgy érzem, valami mást hozhat a támadó szekciónkba."

"Biztos vagyok abban, hogy a szurkolóink szívélyesen üdvözlik majd szombaton õt, ezáltal tökéletes alkalma lesz arra, hogy kezdje megtapasztalni az angol focit."

 


"Fantasztikus lehetõség ez számomra és nagyon izgatott vagyok, hogy a menedzser lehetõséget adott számomra, hogy bizonyítsak magamnak. Most azon kell dolgoznom, hogy megpróbáljam beverekedni magam a csapatba" - mondta átigazolásáról Henriquez.

A chilei támadó lesz a Wigan második januári igazolása azok után, hogy korábban már megerõsítették, hogy a hondurasi középpályás, Roger Espinoza is a Laticsben folytatja, de egyelõre a vízumára vár.



 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!