Ferguson csalódott

Sir Alex Ferguson nehezményezi, hogy egykori védõje a Tottenham Hotspur csapatához igazolt.


Az ifjú játékosnak az elmúlt nyáron lejárt a szerzõdése a Manchester Unitedben és úgy nézett ki, hogy a Spurshöz fog igazolni, de a két klub nem tudott megegyezni a játékos áráról. Ehelyett, a bal bekk a Standard Liegenél kötött ki, ám a januári átigazolási idõszakban végül a White Hart Lanere került.
 
A menedzser sürgeti a hatóságokat, hogy vizsgálják meg az ügyet, miszerint a Vörös Ördögök jelentõs díjtól estek el a védõ által, viszont azt elfogadja, hogy a Spurs intézkedései nem sértik a jelenlegi szabályokat.
 
"Hogy õszinte legyek, mi ezt vártuk" - felelte Sir Alex az MUTV-nek adott nyilatkozatában, amikor a Spurs üzletrõl kérdezték. "Hogyan tehették? Azt hiszem, ez a szabályok nyilvánvaló manipulálása."
 
"A Tottenham nem tett semmi rosszat, amikor a játékosért elment a Standard Liegehez. Igyekeztek tõlünk megvásárolni, de egy bizonyos érték alá nem voltunk hajlandóak menni. Õk nem fizették ki, de megkérdezték, hogy próbajátékon szerepelhet-e náluk. Ebben az idõben már nem volt szerzõdése."
 
"Szóval velük tartott, és elment Portugáliába is. Ezután azt válaszolták, hogy nincsenek felkészülve egy ekkora összeg kifizetésére, amely után a játékos a Standard Liegehez igazolt."
 
"Sejtettük, hogy a Tottenham januárban visszatér az üzletre, és ez is történt. Ez egy Daniel Levy [Spurs elnöke] üzlet. Az õ keze van az egészben. Ez az a fajta dolog, amit vártunk, hogy meg fog lépni."
 
 
Sir Alex nem tudta leplezni csalódottságát az ügy okán, és egyértelmûen úgy érzi, hogy az egész tisztességtelen a Uniteddel szemben, aki Carringtonban kinevelte az ifjú játékost.
 
"Nem tudunk mit kezdeni a helyzettel, de úgy vélem, hogy lépni fogunk az ügyben" - magyarázta Sir Alex Ferguson. "Azt hiszem, a ligának rá kell pillantania az ügyre."
 
"Azt gondolom, meg kell állítaniuk a regisztrálást, amíg alaposabban megvizsgálják az ügyet. Ki fogják nyomozni, amelyet a mobiltelefonos és e-mailes ügyben volt, amíg tiszta vizet nem önthetünk a pohárba."
 
"Azt kell mondjam, csalódtam a Tottenhamben. Valamilyen oknál fogva egy ekkora klub, egy ilyen útat választott. Csalódott vagyok."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!