Ruud támogatja Büttnert

A Manchester United legendája, Ruud van Nistelrooy támogatja honfitársát, Alexander Büttnert, hogy tegye le névjegyét a jövõben az Old Traffordon.


A nyár folyamán a Vitesse Arnhem együttesétõl szerzõdtetett játékos nagy eséllyel pályázik arra, hogy a kezdõcsapatban lépjen ma pályára a West Ham United elleni FA kupa mérkõzésen, miután Sir Alex Ferguson ígéretet tett elsõ számú balbekkje, Patrice Evra pihentetésére.

 

Büttner manchesteri pályafutása során eddig egy alkalommal léphetett pályára a Premier Leagueben, amikor gólt is szerzett a Wigan Athletic elleni hazai gyõzelem során, emellett pedig három Bajnokok Ligája, és két Ligakupa összecsapás is van már a tarsolyában.

 

Miután kimondva-kimondatlanul is Patrice Evra mögé szerzõdtették egyelõre, így a védõ nem is panaszkodott játéklehetõségei száma miatt, és boldogságról számolt be Manchesterben töltött elsõ hónapjai kapcsán.

 

 

"Alexander nagyszerû kezdésen van túl" - kezdte honfitársa méltatását Van Nistelrooy a Manutd.com-nak.

 

"Egy kicsit még több idõre van szüksége, de õ egyértelmûen a jövõ embere a csapatnál."

 

"Már ennyi idõ alatt is több mérkõzést játszhatott a Bajnokok Ligájában. Számára ez egyenlõ egy valóra vált álommal. Megvan minden képessége ahhoz hogy sikeres legyen, de ehhez tanulnia kell, és még több tapasztalatot gyûjtenie."

 

"Egyébként rá egyértelmûen érdemes lesz odafigyelni."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!