Gumigyártó is a szponzorok között

A Manchester United három és fél éves partneri kapcsolatot jelentett be a mai napon az indonéz Multistrada gumigyártó vállalattal.


Indonézia egyik vezetõ gumigyártójaként a Multistrada, amelyet 1988-ban alapítottak, naponta 50 ezer autóra és egyéb jármûre szánt gumi legyártására képes, amelyeket 83 országba exportálnak, Alaszkától Ausztráliáig. Csakúgy, mint a Manchester United, a vállalat büszke arra, hogy saját területén vezetõ, és egyben irányadó, emellett pedig innovációk találkoznak fogyasztóik elvárásaival is.

 

54 millió szurkolójával a Manchester United a legnépszerûbb futballcsapat Indonéziában - összességében több, mint 903 millió indonéziai szurkoló látta õket az elõzõ szezon során. A klub Indonéziában fellelhetõ erõsségét felismerve a Multistrada is csatlakozott azon vezetõ vállalatokhoz, akik azért dolgoznak együtt a klubbal, hogy a Manchester United napi szinten is sokkal közelebb kerüljön hozzájuk.

 

 

"A Manchester United örömmel üdvözli a Multistrada-t, mint hivatalos gumigyártó partnere Indonéziában" - kezdte Richard Arnold, a klub ügyvezetõ-igazgatója.

 

"Mindig is nagy támogatottságunk volt az országban, kereskedelmi szponzoraink pedig nagyon fontosak, hogy kapcsolatot tudjunk tartani a klub szurkolóibázisával. Csak néhány hónappal ezelõtt történt, hogy majdnem 12 ezer szurkoló állt sorban azért, hogy Jakartában ott lehessenek az #IAMUNITED szurkolói partyn, pedig csak 6 ezer hely volt."

 

"Bár a két fél különbözõ területen tevékenykedik, a Multistrada és a Manchester United számos közös értékeket vall, amely számunkra igen fontos dolog egy szponzori szerzõdés megkötésekor, és biztos vagyok, hogy egy sikeres kapcsolat elébe nézünk."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!