Jones válaszol a szurkolók kérdéseire

Phil Jones válaszol a Manchester United hivatalos Facebook-oldalán feltett szurkolói kérdésekre...


Az emberek téged tartanak 'a jövõ csapatkapitányának a Unitednél' - hogy hangzik ez számodra? Connor Derbyshire

Nagyon jól hangzik, és nagyszerû, hogy az emberek úgy vélik, egy napon ez így lesz, de még hosszú út vezet odáig mielõtt egyáltalán felmerülhet ennek a lehetõsége. Futballistaként hatalmas siker lenne számomra, ha a Manchester United csapatkapitánya lehetnék, ez egy hatalmas elismerés lenne. Õszinte vagyok magammal szemben, és tudom, hogy még nagyon sok munka áll elõttem karrierem során azzá a játékossá váljak, akivé akarok. Úgyhogy most csak erre koncentrálok.

 

 

Ki a legjobb United játékos, akivel együtt játszottál - ki az, akinek a játékáért még fizetnél is, hogy megnézhesd? Andrew Keogh

Ennek Paul Scholesnak kell lennie. Öröm nézni, még akár edzésen is. Mágnesként ragad hozzá a labda, legyen szó edzésrõl, vagy meccsrõl. Soha nem adja el, és egy passzal a pálya bármelyik részén álló játékost megtalál a labdával. Õ hihetetlen.

 

Jelenleg vezetjük a bajnokságot, tehát magabiztos vagy azt illetõen, hogy újra mi leszünk a bajnokok? Hayden Allen

Remélem, hogy sikerülni fog, mert mi tényleg nagyon vissza akarjuk szerezni. De csak azért, mert elakarjuk érni, és hiszünk benne, hogy sikerülni fog, az még nem azt jelenti, hogy sikerülni is fog. Még hosszú út vezet odáig. Nem szálltunk el magunktól.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!