Ferguson: Jó érzés legyõzni a Liverpoolt

Sir Alex Ferguson boldog, hogy fiai makacsul ragaszkodtak a három pont megszerzéséhez és sikerült gyõzelmet aratniuk régi nagy riválisuk, a Liverpool felett.


A Vörös Ördögök már két góllal vezettek Robin van Persie és Nemanja Vidic találataival, amikor a vendégek feléledtek, de Daniel Sturridge találata már csak a szépítésre volt elég.

 
"Mindent egybevetve egy remek rangadót láthattunk, ahogy ez várható is volt egy Manchester United - Liverpool összecsapástól" - mondta Ferguson az MUTV-nek. "Tele érzelemmel, intenzitással. Még mindig remek érzés gyõzni a Liverpool ellen." 
 
"Azt hiszem, ez nagyon fontos gyõzelem, attól függetlenül, hogy hol állunk a tabellán, fantasztikus kihívást jelent az ország két legnagyobb bajnokának. De természetesen a megszerezett három pont is fontos."
 
A menedzser szerint, Shinji Kagawa és Pepe Reina ütközése rendkívül veszélyes volt, Danny Welbeck fáradhatatlan küzdelme pedig dicséretet érdemel.
 
"Igazán remekül játszottunk, Robin gólja csodás volt és talán elérhettünk volna nagyobb arányú gyõzelmet is."
 
 
"Danny is fantasztikus volt. Úgy gondoltuk, kell neki egy igazi kihívás. Õ és Robin remekül együttmûködtek, különösen az elsõ félidõben. Kemény helyzet elé állítottuk Welbecket, de remekül helytállt, ami mindenképpen dicséretet érdemel."
 
Patrice Evra nem örült, hogy utólag Vidicnek ítélték a Vörös Ördögök második találatát. 
 
"Még nem volt idõm megnézni az ismétlést, valószínûleg Vidic beleért Evra fejesébe."
 
 
"A védelmünk is jól mûködött, vétettek egy-két hibát, de a lényeg, hogy megnyertük a meccset és megszereztük a három pontot. 
 
"Vannak olyan nagy mérkõzések amelyeken több szempontból is fontos a gyõzelem, a mai pont egy ilyen volt. "
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!