Giggs megkönnyebbült a lefújás után

Ryan Giggs elismerte, szerda este jól jött a hármas sípszó, amely végül azt jelentette, hogy a Manchester United a West Hamen túljutva az FA-kupa negyedik fordulójába jutott.


Egy korai Wayne Rooney találat jelentette a két csapat közti különbséget, és bár a United a meccs nagy részét uralta, olykor a vendégek is nyomás alá helyezték az ellenfelet.

"Az FA-kupában minden megtörténhet. Megkönnyebbültünk, hogy a következõ körben vagyunk" - mondta Giggs az MUTV-nek.

"Nagyszerû kezdésünk volt, de utána nem tudtunk tõkét kovácsolni ebbõl. A mérkõzés utolsó harmadában kissé gondatlanok voltunk. A West Ham megnehezítette a dolgunkat. Építenünk kellett volna az elsõ gólra, de minden elismerés a West Ham számára - kemény ellenük játszani."

"Mindig nyugtalanító, ha csak 1-0 az eredmény, mindegy, hogy ki az ellenfél. Igaz ez a West Hamre is különösen - pontrúgásokból és a tizenhatosra beívelt labdákból tudtak leginkább gondot okozni. Szükségünk volt a második gólra, de végül szerencsére kitartottunk."

 


A Vörös Ördögök legnagyobb lehetõsége a második gól elérésére a 79. percben jött el, amikor Wayne Rooney lõhetett tizenegyest, a csatár azonban a kapu fölé bombázta a labdát.

Giggs "csak egy dolognak" írta le a kihagytott büntetõt, bár elismerte, csapattársának csalódás, hogy nem talált a hálóba.

"Wayne nyomás alatt már számos tizenegyest értékesített számunkra. Nem is volt akkora baj, hogy az eredmény végül nem változott, de Wayne csalódott lesz, mert õ gólt akar rúgni." 

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!