Giggs: Izgalmas lesz Berbatov visszatérése

Ryan Giggs nagyon várja, hogy az Old Traffordon üdvözölhesse Dimitar Berbatovot és csapattársait az FA-kupa 4. fordulójában, amikor a Fulham látogat Manchesterbe.


Berbatov négy szezont töltött az Álmok Színházában, mielõtt tavaly nyáron elhagyta a Vörös Ördögöket és a Craven Cottage-re tette át székhelyét, ahol magasztos képességeivel elkápráztatta a szurkolókat, ráadásul már hét gólt is szerzett.

"Jó lesz látni Berbát" - mondta Giggs az MUTV-nek azután, hogy szerda este 1-0 arányban legyõzte csapatával a West Hamet.

"Nagyszerûen szolgálta a Unitedet és igen kiváló tehetség volt. Rajta kell tartanunk a szemünket. Jó lesz újra látni õt és biztos vagyok abban, hogy a szurkolók is nagyszerûen fogadják majd."

De míg Giggs és sok United szurkoló szívesen látja viszont Berbatovot az Old Traffordon, addig remélik is, hogy a bolgár nem segít a Fulhamnek abban, hogy kiüssék Sir Alex gárdáját a kupából, melyet 2004 óta nem nyertek meg a manchesteriek.

 


"Nem tettük meg azt az utóbbi 10 évben az FA-kupában, amit meg kellett volna tennünk" - folytatta a legenda. "A kilencvenes években nagyon jók voltunk ebben a sorozatban, és most azt szeretnénk, hogy döntõbe jussunk, amivel megadhatjuk az esélyt magunknak, hogy megnyerjük ismét."

"Sok olyan játékosunk van az öltözõben, akik rengeteg trófeát nyertek már, de FA-kupát még nem. Messzire akarunk eljutni."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!