Ghánai fiatal próbajátékon a klubnál

A Sky Sports értesülései szerint a Manchester United mérlegeli annak lehetõségét, hogy egy esetleges sikeres próbajáték után szerzõdtessék a Leicester City játékosát, Jeffery Schlupp-ot.


Schlupp számára engedélyezte a Leicester City, hogy próbajáték keretén belül egy ideig a Manchester United edzéseit látogassa, miután Sir Alex Ferguson edzõi stábja szeretné közelebbrõl is szemügyre venni a 20 éves játékost.

 

A ghánai válogatott játékos a Leicester akadémiáján pallérozódott, bemutatkozására pedig egykori edzõje, Sven-Göran Eriksson kezei alatt kerülhetett sor a felnõtt csapatban.

 

 

Schlupp, aki elsõdlegesen támadó, igen sokoldalú teljesítményre képes, amelyet bizonyított azzal is, hogy karriere során már remekül megállta helyét a védelem bal oldalán is.

 

Úgy tudni, hogy a Manchester United is baloldali védõ pozíciójában számítana rá, és az ehhez való képességeit szemlézik, ugyanis ezen a poszton nem áll túl rózsásan a klub.

 

Schlupp jelenlegi szerzõdése 2015. nyaráig szól a King Power Stadiumban, de ha bizonyítani tud a Vörös Ördögöknél tett próbajátékán, akkor hamarosan az Old Traffordra költözhet.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!