Negyedik új szponzor egy hónapon belül

A Manchester United bejelentette, hogy három éves szponzori szerzõdést kötöttek a japán Kansai festékgyártóval, amellyel a klub elsõ hivatalos festékgyártó partnerei lettek.


Az 1918-ban alapított Kansai a japán és az afrikai piac elsõ számú festékmárkája, amely magas minõségû termékeket készít az autógyártás, a tengerészet, az ipar, a dekorpiac számára. 18 irodával rendelkeznek világszerte, többek között Indiában, Afrikában, Kínában, Japánban, és Európa bizonyos részein.

 

"A Kansai a tökéletes vállalat a Manchester United partnerének" - kezdte a Manchester United ügyvezetõ-igazgatója, Richard Arnold.

 

"Bár két különbözõ üzletágról van szó, számos hasonló értéket és képességet vallanak magukénak, mint mi a pályán és azon kívül, mint a növekedés, az innováció és az emberekbe való erõbefektetés."

 

"A Manchester United globális szurkolói és szponzori hálózata segíteni fogja a Kansai márka profiljának erõsödését, emellett pedig lehetõséget biztosít számunkra, hogy új és érdekes módon kerüljünk minél közelebbi kapcsolatba a világ szinte minden pontján meglévõ szurkolói bázisunkkal. Örömünkre szolgál, hogy a Manchester United családjában üdvözölhetjük õket, és már nagyon várjuk a sikeres együttmûködést."

 

 

Yuzo Kawamori úr, a Kansai Paint elnöke eként beszélt a megkötött egyezségrõl:

"A Kansai Paint és a Manchester United is hosszú és sikeres történelemmel, illetve nagy jövõbeli vágyakkal rendelkezik."

 

"Biztos vagyok benne, hogy ez a megállapodás lehetõvé teszi a Kansainak, hogy ne csak új piacokon jelenjen meg, de a meglévõ piacokon is megerõsítse pozícióját. A Kansai Manchester Uniteddel kötött partnersége a Kansai azon vágyát tükrözi, hogy világvezetõvé lépjünk elõ a festékgyártók piacán."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!