Hivatalos: Schlupp próbajátékon a Unitednél

A Leicester City menedzsere, Nigel Pearson hivatalosan is megerõsítette, hogy fiatal csatára, Jeff Schlupp a Manchester United edzéseit látogatja.


Ahogyan arról már korábban beszámoltunk, a 20 éves Schlupp az elmúlt hetet próbajátékon a Premier League éllovasainál töltötte, és a héten még további napokat készül majd együtt Sir Alex Ferguson legénységével.

 

Ez a próbajáték csak a legújabb eleme a Manchester United és az nPower Championshipben vitézkedõ Leicester City egyre virágzóbb kapcsolatának, amely keretében csak ebben a szezonban Ritchie De Laet és Danny Drinkwater végleg a Rókákhoz került az Old Traffordról, míg Jesse Lingard és Michael Keane kölcsönben igazolt hozzájuk a 12-szeres Premier League bajnoktól.

 

 

"Jelen pillanatban is velük edz" - kezdte Pearson a Leicester Mercury-nek.

 

"Engedélyeztem számára, hogy egy hétig az õ edzéseiket látogassa. Ez egy nagyszerû lehetõség számára. Nagyszerû kapcsolattal rendelkezünk a Uniteddel, éppen ezért eszembe se jutott, hogy az útjába álljak annak, hogy egy hétig velük eddzen."

 

"Hogy aztán mi lesz a dologból, majd meglátjuk. Meglesz rá a megfelelõ lehetõségük, hogy közelebbrõl is megbizonyosodhassanak a képességeirõl."

 

Schlupp, aki a Leicester City akadémiáján pallérozódott, ebben a szezonban öt alkalommal léphetett pályára kezdõként nevelõegyesületénél, de ezek többségét Paul Konchesky helyetteseként, a védelem bal oldalán tehette meg.

 

A német születésû, ghánai válogatott játékost nagyra tartják csatárként a közép-angliai klubnál, aki 2011-es Brentfordhoz való kölcsönadása alkalmával már bizonyította képességeit, 10 mérkõzésen 6 gólt szerezve.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!